Resultats globals: 7 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 4 registres trobats
Documents gràfics i multimèdia, 3 registres trobats
Fons personals i institucionals, 3 registres trobats
Articles 4 registres trobats  
1.
10 p, 884.5 KB Brain symmetry in alpha band when watching cuts in movies / Andreu Sánchez, Celia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat) ; Martín-Pascual, Miguel Ángel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat) ; Gruart i Massó, Agnès (Universidad Pablo de Olavide. División de Neurociencias) ; Delgado-García, José María (Universidad Pablo de Olavide. División de Neurociencias)
The purpose of this study is to determine if there is asymmetry in the brain activity between both hemispheres while watching cuts in movies. We presented videos with cuts to 36 participants, registered electrical brain activity through electroencephalography (EEG) and analyzed asymmetry in frontal, somatomotor, temporal, parietal and occipital areas. [...]
2022 - 10.3390/sym14101980
Symmetry, Vol. 14 Núm. 10 (october 2022) , art. 1980  
2.
8 p, 1.2 MB Perception of cuts in different editing styles / Andreu Sánchez, Celia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat) ; Martín-Pascual, Miguel Ángel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
The goal of this work is to explain how the cuts and their insertion in different editing styles influence the attention of viewers. The starting hypothesis is that viewers' response to cuts varies depending on whether they watch a movie with a classical versus a messy or chaotic editing style. [...]
Se explica cómo influyen en la atención de los espectadores los cortes de plano y su inserción en distintos estilos de edición. La hipótesis de inicio es que la respuesta de los espectadores a los cortes de plano variará dependiendo de si estos están en un estilo de montaje clásico o en un estilo desordenado y caótico, tipo video clip. [...]

2021 - 10.3145/epi.2021.mar.06
El Profesional de la información, Vol. 30 Núm. 2 (2021) , e300206
2 documents
3.
12 p, 2.9 MB The effect of media professionalization on cognitive neurodynamics during audiovisual cuts / Andreu Sánchez, Celia (Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat) ; Martín-Pascual, Miguel Ángel (Instituto Oficial de Radio y Televisión) ; Gruart i Massó, Agnès ; Delgado-García, José María (Universidad Pablo de Olavide)
Experts apply their experience to the proper development of their routine activities. Their acquired expertise or professionalization is expected to help in the development of those recurring tasks. [...]
2021 - 10.3389/fnsys.2021.598383
Frontiers in Systems Neuroscience, Vol. 15 (January 2021)  
4.
6 p, 578.2 KB Trends in cancer mortality in Spain : the influence of the financial crisis Evolución de la mortalidad por cáncer en España: influencia de la crisis económica / Ferrando, Josep (Agència de Salut Pública de Barcelona) ; Palència, Laia (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Gotsens, Mercè (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Puig-Barrachina, Vanessa (Agència de Salut Pública de Barcelona) ; Marí-Dell'Olmo, Marc 1978- (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Rodríguez-Sanz, Maica (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Bartoll, Xavier (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Borrell i Thió, Carme (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Universitat Autònoma de Barcelona
Objective: To determine if the onset of the economic crisis in Spain affected cancer mortality and mortality trends. Method: We conducted a longitudinal ecological study based on all cancer-related deaths and on specific types of cancer (lung, colon, breast and prostate) in Spain between 2000 and 2013. [...]
2019 - 10.1016/j.gaceta.2017.11.008
Gaceta sanitaria, Vol. 33 Núm. 3 (mayo 2019) , p. 229-234  

Documents gràfics i multimèdia 3 registres trobats  
1.
868x591, 363.5 KB Despojos cárnicos I / Fàbregas i Comadran, Xavier
Tradicionalmente ha sido el cerdo, el animal del cual se aprovechaba todo, por la gran variedad de embutidos que se elaboran. Otras culturas, de religión musulmana por ejemplo, practican el mismo aprovechamiento cárnico pero con los rumiantes. [...]
Tradicionalment ha sigut el porc, l'animal del qual s'aprofitava tot, per la gran varietat d'embotits que s'elaboren. Altres cultures, de religió musulmana per exemple, practiquen el mateix aprofitament carni però amb els rumiants. [...]

1995 (Memoria cárnica digital)
37 documents
2.
783x1160, 134.0 KB Cuartos, cuartos presentación FEOGA y piezas de bovino / Fàbregas i Comadran, Xavier
En verano, cuando baja la matanza en los mataderos y el precio del bovino cae, el Estado (la intervención del FEOGA) plantea la compra a los abastecedores en los mataderos de servicios y empresas de carnes, de la parte de la canal que menos se consume en esta estación, el delantero, para aligerar el mercado de la carne. [...]
A l'estiu, quan baixa la matança en els escorxadors i el preu del boví cau, l'Estat (la intervenció del Feoga) planteja la compra als abastidors en els escorxadors de serveis i empreses de carns, de la part de la canal que menys es consumeix en aquesta estació, el quarter, per alleugerir el mercat de la carn. [...]

1990 (Memoria cárnica digital)
36 documents
3.
1182x782, 145.5 KB Conformación in vivo, categorías comerciales, calidad de la canal y de la carne y despiece en conejos / Fàbregas i Comadran, Xavier
La carne de conejo es más cara, pero responde gastronómicamente como el pollo, a un abanico de posibilidades culinarias muy amplio. Es quizás una carne veraniega para la cocción a la brasa (con all i oli), a la plancha y también guisado con setas. [...]
La carn de conill és més cara, però respon gastronòmicament com el pollastre, a un ventall de possibilitats culinàries molt àmplies. És potser una carn estiuenca i respon molt bé a la cocció a la brasa (com all i oli), a la planxa i també guisada amb bolets. [...]

1993 (Memoria cárnica digital)
102 documents

Fons personals i institucionals 3 registres trobats  
1.
868x591, 363.5 KB Despojos cárnicos I / Fàbregas i Comadran, Xavier
Tradicionalmente ha sido el cerdo, el animal del cual se aprovechaba todo, por la gran variedad de embutidos que se elaboran. Otras culturas, de religión musulmana por ejemplo, practican el mismo aprovechamiento cárnico pero con los rumiantes. [...]
Tradicionalment ha sigut el porc, l'animal del qual s'aprofitava tot, per la gran varietat d'embotits que s'elaboren. Altres cultures, de religió musulmana per exemple, practiquen el mateix aprofitament carni però amb els rumiants. [...]

1995 (Memoria cárnica digital)
37 documents
2.
783x1160, 134.0 KB Cuartos, cuartos presentación FEOGA y piezas de bovino / Fàbregas i Comadran, Xavier
En verano, cuando baja la matanza en los mataderos y el precio del bovino cae, el Estado (la intervención del FEOGA) plantea la compra a los abastecedores en los mataderos de servicios y empresas de carnes, de la parte de la canal que menos se consume en esta estación, el delantero, para aligerar el mercado de la carne. [...]
A l'estiu, quan baixa la matança en els escorxadors i el preu del boví cau, l'Estat (la intervenció del Feoga) planteja la compra als abastidors en els escorxadors de serveis i empreses de carns, de la part de la canal que menys es consumeix en aquesta estació, el quarter, per alleugerir el mercat de la carn. [...]

1990 (Memoria cárnica digital)
36 documents
3.
1182x782, 145.5 KB Conformación in vivo, categorías comerciales, calidad de la canal y de la carne y despiece en conejos / Fàbregas i Comadran, Xavier
La carne de conejo es más cara, pero responde gastronómicamente como el pollo, a un abanico de posibilidades culinarias muy amplio. Es quizás una carne veraniega para la cocción a la brasa (con all i oli), a la plancha y también guisado con setas. [...]
La carn de conill és més cara, però respon gastronòmicament com el pollastre, a un ventall de possibilitats culinàries molt àmplies. És potser una carn estiuenca i respon molt bé a la cocció a la brasa (com all i oli), a la planxa i també guisada amb bolets. [...]

1993 (Memoria cárnica digital)
102 documents

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.