Resultats globals: 2 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 2 registres trobats
Articles 2 registres trobats  
1.
14 p, 431.4 KB Cambios nictemerales en la distribución vertical de algunos microcrustáceos en un lago artificial del neotrópico (Colombia) / Villabona-González, Silvia ; Gavilán-Díaz, Rosa A. ; Estrada-Posada, Ana L.
En el Lago Acuarela, un sistema artificial de poca profundidad, se analizó la distribución vertical diaria de los microcrustáceos planctónicos y su relación con algunas variables físicas y químicas. [...]
The diel vertical distribution of the planktonic microcrustacean and its relationship with some physical and chemical variables was analyzed in the Lake Acuarela, a little depth artificial system. Four nictemeral cycles were evaluated at intervals of three hours in the deepest place of the lake. [...]

2007
Limnética, V. 26 n. 1 (2007) p. 75-88  
2.
20 p, 521.2 KB The zooplankton community in a small, hypertrophic mediterranean reservoir (Foix reservoir, NE Spain) / Marcé, Rafael (Universitat de Barcelona. Departament d'Ecologia) ; Comerma, Marta (Universitat de Barcelona. Departament d'Ecologia) ; García, Juan Carlos (Universitat de Barcelona. Departament d'Ecologia) ; Gomà, Joan (Universitat de Barcelona. Departament d'Ecologia) ; Armengol, Joan (Universitat de Barcelona. Departament d'Ecologia)
A small hypertrophic reservoir (Foix Reservoir, Spain) was sampled from March 1997 to January 2000 to document the composition and spatial and temporal variability of the zooplankton assemblage. Twenty five species of Rotifera, 10 of Cladocera, and one species of copepod (Acanthocyclops robustus (Sars)) were collected. [...]
Un embalse pequeño e hipereutrófico (Embalse de Foix, España) fue muestreado desde Marzo de 1997 a Enero de 2000, con el fin de documentar la composición y variabilidad espacial y temporal de la comunidad zooplantónica. [...]

2005
Limnética, V. 24 n. 3-4 (2005) p. 275-294  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.