Resultats globals: 4 registres trobats en 0.01 segons.
Contribucions a jornades i congressos, 2 registres trobats
Documents gràfics i multimèdia, 2 registres trobats
Fons personals i institucionals, 4 registres trobats
Contribucions a jornades i congressos 2 registres trobats  
1.
2 p, 347.0 KB Evolution of α-tocopherol deposition in eggs enriched with polyunsaturated fatty acids / Galobart i Cots, Jaume ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The objective of the present study was to evaluate the evolution of α-tocopherol concentration in egg during time as a : response of dietary supplementation with 200 mg/kg diet of α-tocopheryl acetate, and the effect of dietary oil on this : parameter. [...]
2001
European symposium on poultry nutrition. Blankenberge, Bèlgica, 13è : 2001  
2.
2 p, 295.8 KB α-tocopherol content and lipic oxidtation in fresh, cooked and scrambled eggs enriched with co-3 fatty acids / Cortinas Hernández, Lucía ; Galobart i Cots, Jaume ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Grashorn, M. A.
The present study was carried out to evaluate the effect ofdietary supplementation with α-tocopheryl acetate (a-TA) on α-tocopherol (α-Toc) content and lipid oxidation (TBA values)in fresh, cooked and scrambled eggs enriched with co-3 fatty acids. [...]
2001
European symposium on poultry nutrition. Blankenberge, Bèlgica, 13è : 2001  

Documents gràfics i multimèdia 2 registres trobats  
1.
1024x768, 458.2 KB Producción de huevos camperos : Can Magí / Fàbregas i Comadran, Xavier
En la UE, el marcado y etiquetado de huevos define los huevos de gallinas camperas, como los producidos por gallinas manejadas en libertad, con acceso al exterior y alimentadas de forma convencional (no ecológica). [...]
A la UE, el marcat i etiquetat dels ous defineix els ous de gallines camperes, com els produïts per gallines menades en llibertat, amb accés a l'exterior i alimentades de forma convencional (no ecològica). [...]

2009 (Memoria digital de producció animal)
46 documents
2.
1182x779, 173.8 KB Huevos / Fàbregas i Comadran, Xavier
Los huevos son uno de los alimentos proteicos más sabrosos y baratos de consumir. Se presentan los huevos comerciales más habituales en el mercado (gallina y codorniz) y algunos de sus posibles defectos y se comparan también con los huevos de gallinas de payés en libertad y con los de otras aves domésticas.
Els ous és un dels aliments protèics més saborosos i econòmics de consumir. Es presenten els ous comercials més habituals en el mercat (gallina i guatlla) i alguns dels seus possibles defectes, i es comparen també amb els ous de gallines de pagès en llibertat i amb els d'altres aus domèstiques.

Arenys de Mar, Barcelona 1996 (Memoria digital de producció animal)
19 documents

Fons personals i institucionals 4 registres trobats  
1.
1024x768, 458.2 KB Producción de huevos camperos : Can Magí / Fàbregas i Comadran, Xavier
En la UE, el marcado y etiquetado de huevos define los huevos de gallinas camperas, como los producidos por gallinas manejadas en libertad, con acceso al exterior y alimentadas de forma convencional (no ecológica). [...]
A la UE, el marcat i etiquetat dels ous defineix els ous de gallines camperes, com els produïts per gallines menades en llibertat, amb accés a l'exterior i alimentades de forma convencional (no ecològica). [...]

2009 (Memoria digital de producció animal)
46 documents
2.
2 p, 347.0 KB Evolution of α-tocopherol deposition in eggs enriched with polyunsaturated fatty acids / Galobart i Cots, Jaume ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The objective of the present study was to evaluate the evolution of α-tocopherol concentration in egg during time as a : response of dietary supplementation with 200 mg/kg diet of α-tocopheryl acetate, and the effect of dietary oil on this : parameter. [...]
2001
European symposium on poultry nutrition. Blankenberge, Bèlgica, 13è : 2001  
3.
2 p, 295.8 KB α-tocopherol content and lipic oxidtation in fresh, cooked and scrambled eggs enriched with co-3 fatty acids / Cortinas Hernández, Lucía ; Galobart i Cots, Jaume ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Grashorn, M. A.
The present study was carried out to evaluate the effect ofdietary supplementation with α-tocopheryl acetate (a-TA) on α-tocopherol (α-Toc) content and lipid oxidation (TBA values)in fresh, cooked and scrambled eggs enriched with co-3 fatty acids. [...]
2001
European symposium on poultry nutrition. Blankenberge, Bèlgica, 13è : 2001  
4.
1182x779, 173.8 KB Huevos / Fàbregas i Comadran, Xavier
Los huevos son uno de los alimentos proteicos más sabrosos y baratos de consumir. Se presentan los huevos comerciales más habituales en el mercado (gallina y codorniz) y algunos de sus posibles defectos y se comparan también con los huevos de gallinas de payés en libertad y con los de otras aves domésticas.
Els ous és un dels aliments protèics més saborosos i econòmics de consumir. Es presenten els ous comercials més habituals en el mercat (gallina i guatlla) i alguns dels seus possibles defectes, i es comparen també amb els ous de gallines de pagès en llibertat i amb els d'altres aus domèstiques.

Arenys de Mar, Barcelona 1996 (Memoria digital de producció animal)
19 documents

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.