Resultats globals: 19 registres trobats en 0.03 segons.
Articles, 4 registres trobats
Documents de recerca, 15 registres trobats
Articles 4 registres trobats  
1.
7 p, 141.3 KB Reseña de "No es negociable : desperdicio alimentario y relaciones de poder en la cadena agroalimentaria" / Romero-Moreno, Aran (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Traducció i d'Interpretació i d'Estudis de l'Àsia Oriental)
Reseña del libro No es negociable: Desperdicio alimentario y relaciones de poder en la cadena agroalimentaria de Jordi Gascón, Carlota Solà y Cristina Larrea. Este es un ensayo de carácter antropológico que investiga el desperdicio alimentario tomando como caso de estudio el sector agrícola de la provincia de Lleida (Catalunya, España). [...]
Ressenya del llibre No és negociable: Malbaratament alimentari i relacions de poder a la cadena agroalimentària de Jordi Gascón, Carlota Solà i Cristina Larrea. Aquest és un assaig de caràcter antropològic que investiga el malbaratament alimentari prenent com a cas destudi el sector agrícola de la província de Lleida (Catalunya, Espanya). [...]
Review of the book It is not negotiable: Food waste and power relations in the agri-food chain by Jordi Gascón, Carlota Solà and Cristina Larrea. This is an anthropological essay that investigates food waste, taking as a case study the agricultural sector of the province of Lleida (Catalonia, Spain). [...]
Critique du livre Ce n'est pas négociable : Gaspillage alimentaire et relations de pouvoir dans la chaîne agroalimentaire de Jordi Gascón, Carlota Solà et Cristina Larrea. Il s'agit d'un essai anthropologique qui étudie le gaspillage alimentaire en prenant comme étude de cas le secteur agricole de la province de Lleida (Catalogne, Espagne). [...]
Resenha do livro Não é negociável: Desperdício de alimentos e relações de poder na cadeia agroalimentar de Jordi Gascón, Carlota Solà e Cristina Larrea. Este é um ensaio antropológico que investiga o desperdício de alimentos, tomando como estudo de caso o setor agrícola da província de Lleida (Catalunha, Espanha). [...]
Obra ressenyada: J. GASCÓN; C. SOLÀ; C. LARREA, No es negociable: Desperdicio alimentario y relaciones de poder en la cadena agroalimentaria. Barcelona: Icaria, 2021. ISBN: 978-84-18826-08-5.

2022 - 10.5565/rev/periferia.897
Perifèria : revista de recerca i formació en antropologia, Vol. 27 Núm. 2 (2022) , p. 179-185 (Reseñas)  
2.
2 p, 321.5 KB Fruta con justícia social. Canviar el modelo para recuperar la vida / Casal Fité, Gemma
2019
Soberanía alimentaria, biodiversidad y culturas, Núm. 34 (primavera 2019) , p. 32-35  
3.
31 p, 204.2 KB Etica, estetica e politica del cibo in Petrarca / Fenzi, Enrico
Il saggio considera l'insieme degli atteggiamenti di Petrarca nei confronti del cibo, testimoniati da una lunga serie di passi sparsi nella sua opera, e in particolare in alcune importanti lettere «Senili». [...]
The research considers the combined attitudes of Petrarch in comparison with food, attested by a long series of scattered steps in his work and, in particular, in some significant «Senile» letters. [...]

2006 - 10.5565/rev/qdi.157
Quaderns d'Italià, N. 11 (2006) p. 65-95  
4.
5 p, 325.8 KB Què vol dir dissolució tampó? / Tortosa Moreno, Montserrat (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals)
El pH de l'aigua d'un aquari té un valor que s'ha de mantenir constant. És fàcil imaginar-se què passaria en cas contrari. El mateix podem dir del plasma sanguini, de la suor, de l'orina, dels xampús, d'una loció infantil i d'un gran reguitzell de líquids. [...]
2006 - 10.5565/rev/ciencies.302
Ciències : revista del professorat de ciències de primària i secundària, N. 4 (2006) p. 18-22  

Documents de recerca 15 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
1 p, 2.8 MB Peach synthetic flavour design / Pérez Hernández, Melanie ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2024
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2.
1 p, 1.6 MB Viability of biological, physical and chemical detoxification of treatments of Aflatoxin B1 from peanuts in the food chain / Gómez Palma, Àlex ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2024
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
3.
1 p, 278.7 KB Determination of the microbiological quality and degree of transfer of Escherichia coli O157:H7, Salmonella enterica serovar Typhimurium and Enteritidis in unpasteurized juices from supermarkets / Moliner López, Ricard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2023
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
4.
1 p, 107.8 KB Biosensor proposal to detect vitamin C degradation in juice / Burgaya Ribell, Marina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2022
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
5.
1 p, 774.3 KB Evaluation of freezing as a method of preserving strawberry juice / Patón Baeza, Júlia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
6.
1 p, 292.8 KB Consumption of stone fruit (apple, pear, peach and nectarine) in Catalunya and its conservation techniques / Torné Soler, Mireia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2019
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
7.
1 p, 152.1 KB Labelin of fruit in retail outlets. Compliance with regulations / Cazorla Martínez, Coral ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2019
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
8.
289 p, 6.7 MB Genetic dissection of fruit quality and ripening traits in melon / Pereira García, Lara ; Garcia-Mas, Jordi, dir. ; Pujol Abajo, Marta, dir. ; Gunsé Forcadell, Benito, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia ; Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
El melón (Cucumis melo L. ) es un importante cultivo a nivel mundial, con una producción de 31 millones de toneladas durante el año 2016. Aunque tradicionalmente los programas de mejora genética se han focalizado en el comportamiento agronómico del cultivo, la calidad de fruto se ha convertido recientemente en un objetivo principal. [...]
Melon (Cucumis melo L. ) is an important crop worldwide, with a production of around 31 million tons during 2016. Although traditionally breeding programs have been focused on agronomic traits, fruit quality has become a main goal recently. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2018.  
9.
1 p, 5.2 MB Effect of high hydrostatic pressure on fruit juices and other vegetables and their derivatives / Bernaus Ramírez, Amadeu ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2018
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
10.
172 p, 2.5 MB Desarrollo en planta piloto de una bebida de lacto suero y fruta natural para adultos mayores / Villarreal Arizpe, Beatriz ; González Martínez, Blanca Edelia, dir. ; López Pedemonte, Tomas, dir. ; Hernández Herrero, María Manuela, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
México es el 18 país a nivel mundial, de los mayores productores de leche, el 55% se destina a la producción de los quesos frescos, el subproducto principal es el lacto suero. Los adultos mayores, ocupan gran porcentaje de los habitantes del país, grupo con alta prevalencia de enfermedades relacionadas con estilos de vida no saludables. [...]
Mexico is the world's eighteen milk producer, 55% is destined for the production of fresh cheeses, the main by-product is whey, a product that conserves high quality nutrients and can be used to feed vulnerable people such as infants and older adults. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2017.  

Documents de recerca : 15 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.