Resultats globals: 2 registres trobats en 0.03 segons.
Documents de recerca, 2 registres trobats
Documents de recerca 2 registres trobats  
1.
53 p, 331.7 KB Sectoral unions and employers organisations in the EU hotels, restaurants and cafés sector (NACE 55) : final report / Jossart, Alexandre ; Walthery, Pierre ; Spineux, Armand ; Leonard, Evelyne ; Alós, Ramon (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT)) ; Roquero, Esperanza (Universidad Complutense de Madrid) ; Leloup, Xavier ; Barre, Philippe ; Gilot, Marie ; Saussu, Marie-Anne ; Comissió Europea. Dirección General de Empleo y Asuntos Sociales ; Université Catholique de Louvain. Institut de sciences du travail
This paper is the 18th report arising out of the study commissioned from the Institut des Sciences du Travail (IST) at the Catholic University of Louvain by the European Commission services, DGV, following call for tenders No V/001/97. [...]
2001 (Annual report on social concertation and collective bargaining)  
2.
34 p, 47.5 MB El absentismo laboral en el servicio de hostelería del Consorci Hospitalari Parc Taulí de Sabadell / Carrasquer, Pilar, 1957- (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT)) ; Torns, Teresa (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT)) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball
Aquest document recull les principals conclusions de l'estudi "L'absentisme laboral al servei d'hosteleria del Consorci Hospitalari Parc Taulí de Sabadell". La perspectiva teòrica que orienta la investigació és la del model de producció-reproducció. [...]
Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball 1993 (Working papers series (Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball) ; 3)  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.