Resultats globals: 5 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 1 registres trobats
Documents de recerca, 1 registres trobats
Documents gràfics i multimèdia, 3 registres trobats
Fons personals i institucionals, 3 registres trobats
Articles 1 registres trobats  
1.
7 p, 253.1 KB Evolution of the Seroprevalence of Pestivirus and Respiratory Viral Infections in Spanish Feedlot Lambs / Rodrigo Navarro, Teresa (Universidad de Zaragoza. Departamento de Patología Animal) ; González, José María (Universidad de Zaragoza. Departamento de Patología Animal) ; Ortín, Aurora (Universidad de Zaragoza. Departamento de Patología Animal) ; Cabezón Ponsoda, Óscar (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina i Cirurgia Animals) ; de Las Heras Guillamón, Marcelo (Universidad de Zaragoza. Departamento de Patología Animal) ; Lacasta, Delia (Universidad de Zaragoza. Departamento de Patología Animal)
The presence of respiratory viruses and pestiviruses in sheep has been widely demonstrated, and their ability to cause injury and predispose to respiratory processes have been proven experimentally. A longitudinal observational study was performed to determine the seroprevalence of bovine parainfluenza virus type 3 (BPIV-3), bovine respiratory syncytial virus (BRSV), bovine herpesvirus type 1 (BHV-1) and pestiviruses in 120 lambs at the beginning and the end of the fattening period. [...]
2021 - 10.3390/ani11010160
Animals, Vol. 11 Núm. 1 (2021) , p. 160  

Documents de recerca 1 registres trobats  
1.
62 p, 1.4 MB Charles y Mary Lamb : adapatación de las obras de Shakespeare a un público juvenil femenino / Andaluz Bruffau, Andrea ; Caball, Josefina, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Traducció i d'Interpretació) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació
Anàlisi del procés d'adaptació d'una obra de teatre dirigida a un públic adult per acostar la lectura d'un clàssic literari als més joves, especialment a les noies, durant l'època victoriana. Proposta de traducció al castellà per a un públic juvenil juntament amb un estudi de les dificultats que planteja el text i comentari de traducció amb l'objectiu d'explicar el procés de documentació i de resolució de problemes que s'ha dut a terme per produir un text adequat al context del lector meta i que, alhora, respecti tant l'adaptació com l'obra original.
Análisis del proceso de adaptación de una obra de teatro dirigida a un público adulto para acercar la lectura de un clásico literario a los más jóvenes, especialmente a las chicas, durante la época victoriana. [...]
Analysis of the adaptation process focused on a play that is addressed to an adult audience in order to get the youth, especially young girls, close to literary classics during the Victorian era. Proposed Spanish translation addressed to a Spanish young adult audience with a comprehensive study of the difficulties found on the text, and a commentary aiming to explain the documentation and problem-solving processes that are necessary to produce a text that adapts to the reader's context and that respects both the adaptation and the original play.

2015
Grau en Traducció i Interpretació [1202]  

Documents gràfics i multimèdia 3 registres trobats  
1.
886x588, 313.0 KB Gastronomía del cordero / Fàbregas i Comadran, Xavier
La carne de cordero se puede cocer a la brasa, a la plancha, al horno y guisar. Las chuletas cortadas serían la pieza de elección para hacer a la brasa y a la plancha; la espalda y la pierna enteros, al horno; y el cuello y la falda, troceados para guisar. [...]
La carn de xai es pot cuinar a la brasa, a la plantxa, al forn i guisar-la. Les xuletes tallades serien la peça d'elecció per a fer a la brasa i a la plantxa; l'espatlla i la cuixa senceres, al forn; i el coll i la falda, trocejades per a guisar. [...]

1995 (Memòria gastronòmica digital)
23 documents
2.
880x591, 216.2 KB Evaluación del estado de engrasamiento en corderos : grasa de riñonada / Fàbregas i Comadran, Xavier
El estado de engrasamiento de un animal depende de la raza, el sexo, la edad y de ciertos factores de producción. La raza y el sexo determinan y su precocidad en la deposición de grasa. En razas precoces y/o en animales hembras, antes estará acabado un animal para un peso vivo de sacrificio comercial adecuado. [...]
L'estat d'engreixement d'un animal depèn de la raça, el sexe, l'edat i de certs factors de producció. La raça i el sexe determinen i la seva precocitat en la deposició de greix. En races precoces i/o en animals famelles, abans estarà acabat un animal per a un pes viu de sacrifici comercial adequat. [...]

1990 (Memoria cárnica digital)
41 documents
3.
583x886, 358.9 KB El color de la carne de cordero : canales, despiece y piezas fileteadas / Fàbregas i Comadran, Xavier
El color de la carne de cordero es quizás la característica más valorada por los países mediterráneos europeos. Asociada a corderos aún lactantes de carne rosada clara, pesos bajos de canal, conformaciones bajas-medias y engrasamientos medios, esta percepción de la calidad de la canal y de la carne en el cordero, difiere radicalmente de la de los países del norte de Europa, que aprecian más las canales con mayor PC, conformaciones excelentes por ser razas cárnicas muy conformadas, engrasamientos medios-altos y color rojo de la carne. [...]
El color de la carn de xai és potser la característica més valorada pels països mediterranis europeus. Associada a xais encara lactants de carn rosada clara, pesos baixos de canal, conformacions baixes-mitges i engreixements mitjos, aquesta percepció de la qualitat de la canal i de la carn en el xai, difereix radicalment de la dels països del nord d'europa, que aprecien m és les canals amb major PC, conformacions excel·lents per ser races càrniques molt conformades, engreixements mitjos-alts i color vermell de la carn. [...]

1995 (Memoria cárnica digital)
68 documents

Fons personals i institucionals 3 registres trobats  
1.
886x588, 313.0 KB Gastronomía del cordero / Fàbregas i Comadran, Xavier
La carne de cordero se puede cocer a la brasa, a la plancha, al horno y guisar. Las chuletas cortadas serían la pieza de elección para hacer a la brasa y a la plancha; la espalda y la pierna enteros, al horno; y el cuello y la falda, troceados para guisar. [...]
La carn de xai es pot cuinar a la brasa, a la plantxa, al forn i guisar-la. Les xuletes tallades serien la peça d'elecció per a fer a la brasa i a la plantxa; l'espatlla i la cuixa senceres, al forn; i el coll i la falda, trocejades per a guisar. [...]

1995 (Memòria gastronòmica digital)
23 documents
2.
880x591, 216.2 KB Evaluación del estado de engrasamiento en corderos : grasa de riñonada / Fàbregas i Comadran, Xavier
El estado de engrasamiento de un animal depende de la raza, el sexo, la edad y de ciertos factores de producción. La raza y el sexo determinan y su precocidad en la deposición de grasa. En razas precoces y/o en animales hembras, antes estará acabado un animal para un peso vivo de sacrificio comercial adecuado. [...]
L'estat d'engreixement d'un animal depèn de la raça, el sexe, l'edat i de certs factors de producció. La raça i el sexe determinen i la seva precocitat en la deposició de greix. En races precoces i/o en animals famelles, abans estarà acabat un animal per a un pes viu de sacrifici comercial adequat. [...]

1990 (Memoria cárnica digital)
41 documents
3.
583x886, 358.9 KB El color de la carne de cordero : canales, despiece y piezas fileteadas / Fàbregas i Comadran, Xavier
El color de la carne de cordero es quizás la característica más valorada por los países mediterráneos europeos. Asociada a corderos aún lactantes de carne rosada clara, pesos bajos de canal, conformaciones bajas-medias y engrasamientos medios, esta percepción de la calidad de la canal y de la carne en el cordero, difiere radicalmente de la de los países del norte de Europa, que aprecian más las canales con mayor PC, conformaciones excelentes por ser razas cárnicas muy conformadas, engrasamientos medios-altos y color rojo de la carne. [...]
El color de la carn de xai és potser la característica més valorada pels països mediterranis europeus. Associada a xais encara lactants de carn rosada clara, pesos baixos de canal, conformacions baixes-mitges i engreixements mitjos, aquesta percepció de la qualitat de la canal i de la carn en el xai, difereix radicalment de la dels països del nord d'europa, que aprecien m és les canals amb major PC, conformacions excel·lents per ser races càrniques molt conformades, engreixements mitjos-alts i color vermell de la carn. [...]

1995 (Memoria cárnica digital)
68 documents

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.