Resultats globals: 7 registres trobats en 0.02 segons.
Llibres i col·leccions, 1 registres trobats
Documents de recerca, 3 registres trobats
Documents gràfics i multimèdia, 3 registres trobats
Fons personals i institucionals, 3 registres trobats
Llibres i col·leccions 1 registres trobats  
1.
123 p, 78.6 MB Manual práctico para la cría de las ocas : medio fácil de lograr una renta anual de 3.000 pesetas / Darder y Llimona, Francisco de A., 1851-1918.
Barcelona : [s.n.], [1906]  

Documents de recerca 3 registres trobats  
1.
284 p, 12.5 MB La Refesta : ideació, desenvolupament i preproducció d'una obra teatral musical a partir de les cançons del grup de música Català Oques Grasses / Jové Solanas, Ona ; Juberó Sala, Anna ; Ricart Garcia, Maria ; Soler Botella, Xavier ; Varo Porcel, Laia ; Gómez, Ángel Custodio, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació
Aquest treball de fi de grau constitueix el procés de creació i ideació de l'obra teatral La Refesta, un musical "Jukebox" amb les cançons del grup Oques Grasses i adreçat a un públic jove. El treball consta d'una recerca prèvia, amb l'objectiu d'analitzar el mercat i poder ubicar amb adequació el nostre producte. [...]
Este trabajo de fin de grado constituye el proceso de creación e ideación de la obra teatral La Refesta, un musical "Jukebox" con las canciones del grupo Oques Grasses y dirigido a un público joven. [...]
This final degree project is the process of creation and ideation of the theatrical play La Refesta, a "Jukebox" musical with the songs of the group Oques Grasses and addressed to a young audience. The work consists of preliminary research, with the aim of analysing the market and being able to locate our product appropriately. [...]

2023
Grau en Comunicació Audiovisual [1433]  
2.
1 p, 851.7 KB Pathogenesis of H7N1 and H5N8 subtypes of avian influenza virus in autochthonous and commercial geese (anser anser) / Cañas Llobera, Joan ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2018
Grau en Veterinària [955]  
3.
60 p, 573.8 KB Ètica en la producció de foie gras / Moles i Caselles, Xènia ; Parets Barrios, Mireia ; Parra Ramos, Natalia ; Peruga Oller, Alba
2012  

Documents gràfics i multimèdia 3 registres trobats  
1.
1754x1164, 724.7 KB Ocas / Fàbregas i Comadran, Xavier
Es presenten diferentes races i creuaments d'oques (Anser anser). $a Las ocas presentan la ventaja sobre las gallinas, de poder mantenerse en pastoreo. Son aves características de zonas húmedas y prados inundables, que proveen de carne y huevos y pueden cebarse para obtención de foie gras, como ya hacían los romanos con higos, que las utilizaban también para guarda, por sus potentes chillidos de aviso. [...]
1991 (Memoria digital d'etnologia veterinària)
20 documents
2.
768x1024, 437.6 KB Sacrificio doméstico de ocas / Fàbregas i Comadran, Xavier
El sacrificio doméstico de animales permite el aprovisionamiento familiar para un consumo de carnes directo o diferido. Las ocas son aves de corral que pastorean y que necesitan tener un estanque cerca para beber y "arreglarse". [...]
El sacrifici domèstic d'animals permet el proveïment familiar per a un consum de carns directe o diferit. Les oques són aus de corral que pasturen i que necessiten d'un estany a prop per beure i "arreglar-se". [...]

2019 (Memoria digital d'escorxadors)
4 documents
3.
1182x772, 251.3 KB Calidad de la canal y de la carne en patos y ocas / Fàbregas i Comadran, Xavier
El foie, junto con el caviar, el marisco, el jamón ibérico y el champagne, son los paradigmas de la gastronomía de lujo. Mientras que el pato mudo da la mejor carne, el pato Moulard proporciona el foie más consumido y su carne es un buen subproducto. [...]
El foie, juntament amb el caviar, el marisc, el pernil ibèric i el cava, són els paradigmes de la gastronomia de luxe. Mentre que l'ànec mut dóna la millor carn, l'ànec Moulard proporciona el foie més venut i la seva carn és un bon subproducte. [...]

1993 (Memoria cárnica digital)
41 documents

Fons personals i institucionals 3 registres trobats  
1.
1754x1164, 724.7 KB Ocas / Fàbregas i Comadran, Xavier
Es presenten diferentes races i creuaments d'oques (Anser anser). $a Las ocas presentan la ventaja sobre las gallinas, de poder mantenerse en pastoreo. Son aves características de zonas húmedas y prados inundables, que proveen de carne y huevos y pueden cebarse para obtención de foie gras, como ya hacían los romanos con higos, que las utilizaban también para guarda, por sus potentes chillidos de aviso. [...]
1991 (Memoria digital d'etnologia veterinària)
20 documents
2.
768x1024, 437.6 KB Sacrificio doméstico de ocas / Fàbregas i Comadran, Xavier
El sacrificio doméstico de animales permite el aprovisionamiento familiar para un consumo de carnes directo o diferido. Las ocas son aves de corral que pastorean y que necesitan tener un estanque cerca para beber y "arreglarse". [...]
El sacrifici domèstic d'animals permet el proveïment familiar per a un consum de carns directe o diferit. Les oques són aus de corral que pasturen i que necessiten d'un estany a prop per beure i "arreglar-se". [...]

2019 (Memoria digital d'escorxadors)
4 documents
3.
1182x772, 251.3 KB Calidad de la canal y de la carne en patos y ocas / Fàbregas i Comadran, Xavier
El foie, junto con el caviar, el marisco, el jamón ibérico y el champagne, son los paradigmas de la gastronomía de lujo. Mientras que el pato mudo da la mejor carne, el pato Moulard proporciona el foie más consumido y su carne es un buen subproducto. [...]
El foie, juntament amb el caviar, el marisc, el pernil ibèric i el cava, són els paradigmes de la gastronomia de luxe. Mentre que l'ànec mut dóna la millor carn, l'ànec Moulard proporciona el foie més venut i la seva carn és un bon subproducte. [...]

1993 (Memoria cárnica digital)
41 documents

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.