Resultats globals: 17 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 2 registres trobats
Llibres i col·leccions, 4 registres trobats
Documents de recerca, 11 registres trobats
Articles 2 registres trobats  
1.
2 p, 36.5 KB Quin és el millor pa sense gluten? / Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Àrea de Comunicació i Promoció
Investigadors de la UAB han realitzat un estudi que vol determinar quin pa pot ser més adequat per a celíacs. Els celíacs no poden menjar gluten, un compost que es troba a la farina de blat. Els resultats mostren que la farina de germen de garrofí ha generat un pa que té una massa més fàcil de treballar i amb més fibra. [...]
Investigadores de la UAB han realizado un estudio que quiere determinar qué pan puede ser más adecuado para celíacos. Los celíacos no pueden comer gluten, un compuesto que se encuentra en la harina de trigo. [...]

2013
UAB divulga, març 2013, p. 1-2
2 documents
2.
16 p, 2.4 MB Patrones de Actividad Física en función del género y los niveles de obesidad en población infantil española. Estudio EYHS / Laguna Nieto, Maria (Universidad de Castilla-La Mancha) ; Lara Hernández, Mª Teresa (Madrid (Comunitat autònoma). Centro de Medicina del Deporte) ; Aznar Laín, Susana (Universidad de Castilla-La Mancha.)
The aim of this study was to analyse objectively the physical activity (PA) patterns of Spanish school children and determine whether there were differences between overweight/obese and non-overweight children's PA patterns. [...]
2011
Revista de psicología del deporte, Vol. 20, Núm. 2 ( 2011) , p. 621-636  

Llibres i col·leccions 4 registres trobats  
1.
39 p, 794.7 KB Arxiu del Partido del Trabajo de España-Partit del Treball de Catalunya : Inventari. Fons del Comitè Vallès Occidental i Associació Pa, Treball i Llibertat / Partido del Trabajo de España ; Campoy Hernández, Marta ; Universitat Autònoma de Barcelona. Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General ; CeDoC (Universitat Autònoma de Barcelona)
L'arxiu inventariat inclou documents del partit de tot tipus: circulars internes, documents congressuals, notes de premsa, propaganda electoral, fotografies, cartells i llibres. Aquest material permet tenir una visió general d'un dels partits polítics protagonista de la Transició Espanyola, els seus posicionaments polítics, i el seu recorregut històric. [...]
2015  
2.
4 p, 9.0 MB Pregmatica del pan / Espanya ; Carles V, 1500-1558 emperador romanogermànic ; Espanya. Monarca (1516-1556 : Carles I)
Pragmàtica,
[Madrid] : [s.n.], [1539]  
3.
4 p, 5.6 MB Instruccion, que deberan observar los pueblos en la subministracion de pan, y cebada, que hagan à la tropa, que transite, y Partidas que se establezcan en ellos, para que logren la puntual satisfacción de su importe, sin gasto alguno, conforme lo tiene resuelto S.M. por Real orden, que con fecha de 30 de Agosto de este año me ha comunicado el Ilmo. Señor Don Miguel de Muzquiz / Espanya ; Muzquiz, Miguel de ; Espanya. Monarca (1759-1788 : Carles III)
"Instrucción, que deberan observar los pueblos en la subministacion de Pan, y Cebada, que hagan à la Tropa, que transite, y Partidas, que se establezcan en ellos, para que logren la puntual satisfaccion de su importe, sin gasto alguno, conforme lo tiene resuelto S. [...]
Instrucció, que hauran d'observar els pobles en el subministrament de Pa, i Cibada, que fagin a la Tropa, que transita, i Partides, que s'estableixen en ells, per que logrin la puntual satisfacció sel seu import, sense cap despesa, conforme el que té resolt S. [...]

[Zamora : s.n., 1766]  
4.
4 p, 7.5 MB En la Ciudad de Sevilla, en seis dias del mes de agosto de mil setecientos y ocho años. El señor Conde de Miraflores de los Angeles ... Dixo: que en el Correo deste dicho dia à recibido una Real Provision de su Magestad / Espanya ; Anaya y Villegas, Juan ; Felip V, 1683-1746 rei d'Espanya ; Torres de Navarra y de la Vega Ponce de Leon, Juan, m.1719 conde de Miraflores de los Angeles ; Espanya. Monarca (1700-1746 : Felip V)
"Real Orden por la que se dispone que los labradores no esten obligados a devolver en la misma especie el pan que se les prestare, sino que pueden hacerlo en dinero a la tasa, salvo que escojan ellos pagarlo en pan por voluntad propia" --Catàleg manual de la Biblioteca Econòmica Carandell.
Reial Ordre "per la qual es disposa que els llauradors no estiguin obligats a tornar en la mateixa espècie el pa que se'ls presti, sinó que puguin fer-ho en diners a la taxa, excepte que escullin pagar-lo en pa per voluntat pròpia". [...]

[Sevilla : s.n., 1708]  

Documents de recerca 11 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
1 p, 159.4 KB Innovations in gluten-free bread / Sañé Puigví, Marc ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2023
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2.
1 p, 651.9 KB Khorasan wheat (Kamut) / Altisen Parera, Anna ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2024
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
3.
1 p, 542.1 KB Reduction of food waste. The bread's case / Mora Escutia, Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2023
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
4.
1 p, 670.9 KB Psyllium as an ingredient to improve the texture and nutrient profile of gluten free bread / Garcia Vila, Queralt ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2022
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
5.
1 p, 2.9 MB Improving the texture of gluten-free bread with the use of sourdough / Peralba Arlà, Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2022
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
6.
1 p, 7.8 MB Nutritional profile of gluten-free bread / Díaz Barón, Eva ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
7.
1 p, 615.4 KB Sourdough / Corominas Cucalón, Daniel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
8.
1 p, 16.7 MB Enzymes in industry of bread making / Matallana Martin, Gemma ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
9.
1 p, 645.8 KB Comparative study of the ingredientsfor gluten-free bread baking / López Castillo, Irene ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2014
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
10.
204 p, 3.8 MB Influence of different ingredients and technologies in gluten-free bread quality / Aguilar Puig, Núria ; Capellas Puig, Marta, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Albanell Trullas, Elena, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
L'augment de persones que segueixen una dieta lliure de gluten perquè pateixen agluna afecció relacionada amb el gluten com la malaltia celíaca, la sensibilitat al gluten no celíaca o l'al·lèrgia al blat, o perquè perceben que la dieta sense gluten és més saludable, està causant un creixement important del mercat dels productes sense gluten. [...]
The increase of people that follow a gluten-free diet due to a gluten-related problem such as celiac disease, non-celiac gluten sensitivity, wheat allergy or because they perceive gluten-free diet as healthier, is causing an important rise of gluten-free products market. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015  

Documents de recerca : 11 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.