Resultats globals: 6 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 5 registres trobats
Documents gràfics i multimèdia, 1 registres trobats
Fons personals i institucionals, 1 registres trobats
Articles 5 registres trobats  
1.
9 p, 298.3 KB Comparison of chemical composition of organic and conventional Italian cheeses from parallel production / Manuelian, Carmen L (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Pozza, M. (University of Padova. Department of Agronomy, Food, Natural resources, Animals and Environment) ; Franzoi, Marco (University of Padova. Department of Agronomy, Food, Natural resources, Animals and Environment) ; Righi, Federico (Università degli Studi di Parma. Department of Veterinary Science) ; Schmutz, U. (Coventry University. Centre for Agroecology, Water and Resilience) ; De Marchi, Massimo (University of Padova. Department of Agronomy, Food, Natural resources, Animals and Environment)
Although there are several studies comparing organic and conventional milk characteristics, very few focused on dairy processed products such as cheese. Thus, this study aimed for a detailed controlled examination of gross composition, minerals, and the fatty acid profile of organic (ORG) and conventional (CON) Italian cheeses from parallel production. [...]
2023 - 10.3168/jds.2022-22730
Journal of dairy science, Vol. 106 Núm. 10 (2023) , p. 6646-6654  
2.
18 p, 685.7 KB Effect of Feeding Olive Pomace Acid Oil on Dark Chicken Meat Lipid Composition, Oxidative Stability, Color, and Sensory Acceptance / Albendea, Paula (Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària) ; Guardiola Ibarz, Francesc (Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària) ; Rafecas, Magdalena (Universitat de Barcelona. Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia) ; Vichi, Stefania (Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Verdú, Marçal (BonÀrea Agrupa) ; Tres, Alba (Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària)
One current aim of the chicken meat industry is to reduce production costs, which can be achieved using by-products as feed ingredients. Additionally, this can contribute to the food chain sustainability. [...]
2023 - 10.3390/ani13081343
Animals, Vol. 13 (april 2023)  
3.
17 p, 331.8 KB Olive Pomace and Soybean-Sunflower Acid Oils as Alternative Fat Sources in European Seabass (Dicentrarchus labrax) Diets : effects on Performance, Digestibility and Flesh Fatty Acid Composition and Quality Parameters / Verge-Mèrida, Gerard (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ferrer, Carlos (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Serrano, Tània (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Guardiola Ibarz, Francesc (Universitat de Barcelona. Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia) ; Soler Sanchis, María Dolores (Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Ciencia Animal y de los Alimentos) ; Sala Pallarés, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Nutrició i Benestar Animal)
The effects of dietary inclusion of soybean-sunflower and olive pomace acid oils on growth, digestibility and flesh composition were studied in European seabass. Eight diets were fed for 100 days (101. [...]
2022 - 10.3390/ani12091198
Animals, Vol. 12 Núm. 9 (5-1 2022) , p. 1198  
4.
9 p, 267.0 KB What Is Quality? A Management Discipline and the Translation Industry Get Acquainted / Fields, Paul (LinguaTech) ; Hague, Daryl R. (BYU) ; Koby, Geoffrey S. (KSU) ; Lommel, Arle ; Melby, Alan (LTAC)
Una manera de contestar la pregunta "què és qualitat?" pot a començar amb el marc presentat per Garvin (1984). Aquest marc descriu cinc enfocaments que determinen qualitat: l'enfocament transcendent, el basat en el producte, el basat en l'usuari, el basat en la producció (Garvin utilitza el terme "manufactura") i el basat en el valor. [...]
One way to answer the question "What is translation quality?" is to start with a framework put forward by Garvin (1984). That framework describes five approaches to determining quality: Transcendent, Product-Based, User-Based, Production-Based ("manufacturing" being Garvin's term) and Value-Based. [...]
Una manera de contestar la pregunta "¿qué es calidad?" puede en comenzar con el marco presentado por Garvin (1984). Dicho marco describe cinco enfoques que determinan calidad: el enfoque transcendente, el basado en el producto, el basado en el usuario, el basado en la producción (Garvin utiliza el término "manufactura") y el basado en el valor. [...]

2014 - 10.5565/rev/tradumatica.75
Tradumàtica, Núm. 12 (2014) , p. 404-412 (Tradumàtica dossier)  
5.
11 p, 124.6 KB El efecto de la imagen de marca país en el proceso de decisión de compra del consumidor / Lopes Da Silva, Elaine (Universitat Autònoma de Barcelona) ; Bravo, Edna (Universitat Politècnica de Catalunya) ; Oliveira, Heloísa (Universitat Politècnica de Catalunya) ; Guzman Pedraza, Tulia (Universitat Politècnica de Catalunya)
El objetivo principal de esta investigación consiste en determinar el efecto de la imagen de las empresas de España en Brasil. Para tal efecto, se ha realizado un análisis comparativo de la imagen de las empresas de España, y de las empresas de sus principales competidores en Brasil (EEUU y Alemania), en una muestra de 346 empresarios brasileños. [...]
The main objective of this research will be to determine the effect of national brand image of Spanish Firms in Brazil. For this purpose, a comparative analysis of the image of the Spanish companies and of their main competitors in Brazil (USA and Germany) has been made, from a sample of 346 Brazilian entrepreneurs. [...]

2010 - 10.3926/ic.2010.v6n2.334-344
Intangible Capital, Vol. 6, Núm. 2 (2010) , p. 334-344  

Documents gràfics i multimèdia 1 registres trobats  
1.
886x576, 49.5 KB Calidad de producto en canales y carnes de porcino : Matadero Frigorífico de Avinyó / Fàbregas i Comadran, Xavier ; Ferrao Quintana, Jordi
En los últimos años, el concepto de calidad ha tomado una importancia decisiva en todos los procesos de producción e industrialización y también en la empresas de servicios. Los mataderos, como empresas que transforman animales vivos en canales o carne se encuentran en el punto medio del sector, al final de la fase de producción del animal vivo y al inicio de la fase de industrialización y distribución de canales, despojos, carnes y productos cárnicos. [...]
En els darrers anys el concepte de qualitat ha pres una importància decisiva en tots els processos de producció i industrialització i també en les empreses de serveis. Els escorxadors, com empreses que transformen animals vius en canals o carn, es troben en el punt mig del sector, al final de la fase de producció de l'animal viu i a l'inici de la fase d'industrialització i distribució de canals, despulles i carns i productes carnis. [...]

1996 (Memoria cárnica digital)
124 documents

Fons personals i institucionals 1 registres trobats  
1.
886x576, 49.5 KB Calidad de producto en canales y carnes de porcino : Matadero Frigorífico de Avinyó / Fàbregas i Comadran, Xavier ; Ferrao Quintana, Jordi
En los últimos años, el concepto de calidad ha tomado una importancia decisiva en todos los procesos de producción e industrialización y también en la empresas de servicios. Los mataderos, como empresas que transforman animales vivos en canales o carne se encuentran en el punto medio del sector, al final de la fase de producción del animal vivo y al inicio de la fase de industrialización y distribución de canales, despojos, carnes y productos cárnicos. [...]
En els darrers anys el concepte de qualitat ha pres una importància decisiva en tots els processos de producció i industrialització i també en les empreses de serveis. Els escorxadors, com empreses que transformen animals vius en canals o carn, es troben en el punt mig del sector, al final de la fase de producció de l'animal viu i a l'inici de la fase d'industrialització i distribució de canals, despulles i carns i productes carnis. [...]

1996 (Memoria cárnica digital)
124 documents

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.