Resultats globals: 14 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 4 registres trobats
Llibres i col·leccions, 1 registres trobats
Documents de recerca, 9 registres trobats
Articles 4 registres trobats  
1.
24 p, 1.3 MB "Lo que contiene esa oscuridad" : estéticas de la ambigüedad en la novela gráfica Cumbe de Marcelo D'Salete / Arrieta Fernández, Nohora (Georgetown University)
El cómic Cumbe (2014) de Marcelo D'Salete narra historias de la plantación de azúcar mediante una narrativa visual "ambigua", en términos del filósofo Édouard Glissant. Una narrativa que oculta, más de lo que presenta, y que de este modo relata historias que son un détour, una huida, conceptos propuestos por Glissant para entender la experiencia negra en el universo de la plantación. [...]
El còmic Cumbe (2014) de Marcelo D'Salete narra històries de la plantació de sucre mitjançant una narrativa visual "ambigua", en termes del filòsof Édouard Glissant. Una narrativa que amaga més del que representa, i que d'aquesta manera relata històries que són un détour, una fugida: conceptes proposats per Glissant per entendre l'experiència negra en l'univers de la plantació. [...]
The graphic novel Cumbe by Marcelo D'Salete tells stories of the sugar plantation through an "opaque" visual narrative, as understood by the Martiniquais philosopher Édouard Glissant. This narrative hides more than what it shows. [...]

2019 - 10.5565/rev/mitologias.646
Mitologías hoy, Vol. 20 (2019) , p. 141-164 (Dossier)  
2.
4 p, 122.1 KB Caramels, sucre, respiració i velocitat de reacció / Martínez Espinet, Basili (Institut Miquel Martí i Pol (Roda de Ter))
En aquest treball pràctic presentem una reacció que permet estudiar qualitativament els factors que determinen la velocitat d'una reacció química. Aquesta reacció es fa amb productes habituals al laboratori (sucre i permanganat) i a més incorporem el xupa-xups per apropar la química al pensament quotidià de l'alumne. [...]
2012 - 10.5565/rev/ciencies.115
Ciències : revista del professorat de ciències de primària i secundària, Núm. 22 (juny 2012) , p. 2-5  
3.
4 p, 184.7 KB Anàlisi química de diversos components de la Coca-Cola / Banús Martí, Jordi ; Núñez Burcio, Oscar ; Miquel Plana, Irene
En aquest treball de recerca s'han utilitzat tècniques analítiques senzilles que ens han permès trobar la quantitat de diversos components de la Coca-Cola. Mitjançant mesures de densitat s'ha determinat el contingut de sucre, a través d'una valoració àcid-base s'ha trobat la concentració d'àcid fosfòric, i la concentració de cafeïna s'ha determinat pel mètode d'extracció líquid-líquid.
2010 - 10.5565/rev/ciencies.155
Ciències : revista del professorat de ciències de primària i secundària, Núm. 16 (juny 2010) , p. 2-5  
4.
2 p, 56.7 KB Densitat i colors / Corominas Viñas, Josep (Escola Pia de Sitges. Departament de Ciències)
La diferència de densitat entre diverses dissolucions es pot aprofitar, amb l'ajut de colo-rants i d'una mica de traça amb el comptagotes, per obtenir capes de dissolucions formant boniques franges de colors.
2007 - 10.5565/rev/ciencies.273
Ciències : revista del professorat de ciències de primària i secundària, N. 6 (2007) p. 6-7  

Llibres i col·leccions 1 registres trobats  
1.
4 p, 1.2 MB Josep Maria de Sucre : pintura / Sucre, Josep Maria de
Catàleg de l'exposició nº 10 al Museu d'Art Contemporani de Barcelona, del 16 de maig al 30 de juny de 1961. Inclou notes biogràfiques.
Number 10 exhibition catalogue held at the Barcelona Museum of Contemporary Art, from 16 to 30 June 1961. It contains biographical notes on the artist.
Catálogo de la exposición número 10 en el Museo de Arte Contemporáneo de Barcelona, del 16 de mayo al 30 de junio de 1961. Incluye notas biográficas.

Barcelona : Fomento de las Artes Decorativas, 1961 (Museo de Arte Contemporáneo de Barcelona ; V. 10) (Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic)
Institut Amatller d'Art Hispànic  

Documents de recerca 9 registres trobats  
1.
220 p, 6.3 MB Fruit-like and rose-like aroma production via solid-state fermentation of sugarcane bagasse : process optimization and production strategies / Martínez Avila, Oscar Mauricio ; Font i Segura, Xavier, dir. ; Barrena Gómez, Raquel, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental
Aquesta tesi es centra en l'avaluació de la fermentació en estat sòlid (FES) de residus agroindustrials, com alternatiu per a la producció d'aromes de valor afegit. Dos grups de compostos han estat considerats com a objectius. [...]
Esta tesis se centra en la evaluación de la fermentación en estado sólido (FES) de residuos agroindustriales, como alternativa para la producción de aromas de valor añadido. Dos grupos de compuestos se consideraron como objetivos a estudiar. [...]
This thesis focuses on the use of solid-state fermentation (SSF) as an alternative approach to the bioproduction of value-added aroma compounds through the valorization of selected agro-industrial residues. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2018.  
2.
1 p, 75.7 KB Strategies used on products reduced in sugar and/or fat / Sanz Angrill, Júlia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2018
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
3.
39 p, 4.3 MB Dolça amargor : la veritable cara del sucre / Alcoverro Gil, Laura ; Reales Guisado, Lluís, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació
Aquest treball és un reportatge escrit que investiga la cara que no veiem del sucre. En concret, se centra en com l'excés de sucre està emmalaltint la societat i com la indústria alimentària ho amaga i explota milers d'infants per a la seva producció. [...]
Este trabajo es un reportaje escrito que investiga la cara que no vemos del azúcar. En concreto, se centra en cómo el exceso de azúcar está enfermando a la sociedad y en cómo la industria alimentaria lo esconde y explota a miles de niños para su producción. [...]
This is a report about the side of sugar that we do not see. It talks about how the excess of sugar is making the society sick and how the industry is hiding it and exploits thousands of children for its production. [...]

2018
Grau en Periodisme [971]  
4.
1 p, 5.5 MB Sugar role in the modern feeding / Jacas Egea, Elena ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2018
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
5.
205 p, 4.5 MB The Nadies waving resistance : oil palm and sugarcane conflicts in the territory, communities and households of the Q'epchil', PolochicValley, Guatemala / Mingorría, Sara ; Gamboa, Gonzalo, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia i d'Història Econòmica) ; Corbera, Esteve, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals
Desde las dos última década, los cultivos de palma aceitera y de caña de azúcar se han ido expandiendo aceleradamente en Asia, África y Latino América para ser exportados y/o procesados como agrocombustibles, productos alimenticios o productos industriales. [...]
Over the last two decades, the oil palm and sugarcane plantations have been expanding rapidly in Asia, Africa and Latin America as exports and/or as processed agro-fuels, food products and industrial products. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2017  
6.
1 p, 338.3 KB Technology for the development of different types of sugar / Castillo Martín, Toni ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Project's main aim is to divulge the elaboration process of different types of sugar to the main population by redacting a Wikipedia article.
2014
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
7.
81 p, 748.9 KB Sucre: Risc d'addicció / Navarro Sancho, Elena ; Rueda Gallardo, Francesc, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació
L'objectiu d'aquest Treball de Fi de Grau és la elaboració d'un projecte que plantegi, planifiqui i serveixi com a base teòrica i pràctica per desenvolupar tres reportatges en sèrie destinats a un setmanari d'un diari generalista, i centrats en abordar amb la màxima amplitud una mateixa qüestió: la influència del sucre en la societat catalana. [...]
El objetivo de este Trabajo de Fin de Grado es la elaboración de un proyecto que plantee, planifique y sirva como base teórica y práctica para desarrollar tres reportajes en serie destinados a un semanario de un diario generalista, i centrados en abordar con la máxima amplitud una misma cuestión: la influencia del azúcar en la sociedad catalana. [...]
This paper aims to develop a project that raise, plan and serve as a theoretical and practical basis for developing three reports to be published in a weekly magazine of a general newspaper. All of them are focused on dealing with the broadest one same issue: the influence of sugar in Catalan society. [...]

2015
Grau en Periodisme [971]  
8.
107 p, 3.8 MB Reportatge per a televisió : "Edulcorant la vida" / Galobart Subiñá, Neus ; Mateu Evangelista, Manel, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació
"Edulcorant la vida" és un reportatge per a televisió on el tema principal és l'aspartam, un edulcorant químic que s'ha vist rodejat de polèmica des de el seu descobriment. Tots els diferents arguments, tant dels que estan a favor i el defensen, com els que exigeixen la seva abolició per ser el causant de complicacions molt series en la salut de les persones, són presentats tant de la mà d'experts i professionals com des de l'experiència d'un afectat.
"Edulcorant la vida" es un reportaje para televisión que trata sobre el espartamo, un edulcorante químico que se ha visto rodeado de polémica desde su nacimiento. Todos los argumentos, tanto de los que están a favor y lo defienden como los que reclaman su abolición por ser el causante de serias complicaciones en la salud de las personas, son presentados y justificados por expertos, profesionales y desde la experiencia de un afectado.
"Sweetening life" is a television report where the main theme is the aspartame, a chemical sweetener that has been surrounded by controversy since its discovery. All arguments will be brought forward by experts and professionals as well as witnesses, both of which are in favour and defend the product as those who require his abolition for being the primary cause of serious health complication.

2015
Grau en Comunicació Audiovisual [968]  
9.
16 p, 205.5 KB La Cooperación comercial CE-ACP : Evaluación del Protocolo del Azúcar / Casanova, Maria Elisa
A pesar de que estos compromisos comerciales especiales han implicado sustanciales transferencias para algunos países ACP participantes, éstas no han logrado, en general, la expansión del bienestar económico de dichos países. [...]
Tot i que aquests compromisos comercials especials han implicat substancials transferències per alguns països ACP participants, aquestes no han aconseguit, en general, l'expansió del benestar econòmic d'aquests països. [...]

Institut Universitari d'Estudis Europeus 2007 (Working Papers OBS ; 77)  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.