Resultats globals: 2 registres trobats en 0.53 segons.
Llibres i col·leccions, 2 registres trobats
Llibres i col·leccions 2 registres trobats  
1.
2 p, 3.2 MB Con fecha de ayer ha comunicado al Consejo el Excelentísimo Señor Don Miguel Cayetano Soler la Real Orden siguiente. Por Real Cédula de 17 de Julio próxîmo, expedida á consulta del Consejo pleno, se propuso S.M. el importante objeto de consolidar el credito de los Vales / Espanya ; Carles IV, 1748-1819 rei d'Espanya ; Cayetano Soler, Miguel ; Espanya. Monarca (1788-1808 : Carles IV)
"Real Orden por la que se declara que la diferencia del seis por ciento señalada en el capitulo 2º, solo debe entenderse para los casos de reduccion de Vales á dinero" --Catàleg manual de la Biblioteca Econòmica Carandell.
Ordre Reial per la que es declara que la diferència del sis per cent, només s'ha d'entendre per als casos de reducció de Vals a diners. .

[Madrid? : s.n., 1799]  
2.
2 p, 3.8 MB Con fecha de ayer ha comunicado al Consejo el Excelentísimo Señor Don Miguel Cayetano Soler la Real Orden siguiente. Por Real Cédula de 17 de Julio próxîmo, expedida á consulta del Consejo pleno, se propuso S.M. el importante objeto de consolidar el credito de los Vales / Espanya ; Carles IV, 1748-1819 rei d'Espanya ; Cayetano Soler, Miguel ; Hermenegildo Picatoste, Agustín ; Muñoz, Bartolomé ; Espanya. Monarca (1788-1808 : Carles IV)
"Real Orden resolviendo dudas de interpretación de la Real cédula dictada con el objeto de consolidar el crédito de los Vales, y evitar los daños que causaba el excesivo premio de su reduccion, fixándose este con la calidad de por ahora al seis por ciento sobre su primitivo valor, sin incluir los intereses" --Catàleg manual de la Biblioteca Econòmica Carandell.
Ordre Reial per resoldre dubtes d'interpretació de la Cèdula Reial que consolidava el crèdit dels Vals, i evitar els danys que causava el premi excessiu de la seva reducció. .

[Segovia? : s.n., 1799]  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.