Warning: Ignoring empty title search term.
Results overview: Found 1 records in 0.05 seconds.
Research literature, 1 records found
Research literature 1 records found  
1.
165 p, 3.0 MB Effect of high hydrostatic pressure processing on biogenic amines formation in artisan caprine and ovine raw milk cheeses / Espinosa Pesqueira, Diana Maricela ; Hernández Herrero, María Manuela, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Roig Sagués, Artur Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El objetivo comprendido en esta tesis doctoral fue evaluar el efecto de la aplicación de la Alta Presión Hidrostática (APH) en la formación de Aminas Biogenas (AB) en quesos elaborados a partir de leche cruda. [...]
The aim of this work was to evaluate the effect of the High Hydrostatic Pressure (HHP) on the formation of Biogenic Amines (BA) in raw milk cheeses. For this purpose, two Spanish artisan cheese factories were selected to provide the cheeses to be used in the survey. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments, 2012  

Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.