Resultats globals: 1 registres trobats en 0.05 segons.
Documents gràfics i multimèdia, 1 registres trobats
Fons personals i institucionals, 1 registres trobats
Documents gràfics i multimèdia 1 registres trobats  
1.
779x1182, 155.8 KB Embutidos de Catalunya, Mallorca y Menorca / Fàbregas i Comadran, Xavier
De entre los embutidos curados y cocidos del sur de Europa, Catalunya ofrece quizás la mayor variedad de productos, exceptuando los ahumados y los que añaden pimienta roja. Se presentan los principales tipos de embutidos de Catalunya, con especial mención a los más conocidos del Pallars y los más representativos de Mallorca y Menorca.
D'entre els embotits curats i cuits del sur d'Europa, Catalunya ofereix segurament la major varietat de productes, exceptuant els fumats i els que afegeixen pebre vermella. Es presenten els diferents tipus d'embotits de Catalunya, amb especial menció als més coneguts del Pallars i els més representatius de Mallorca i Menorca.

1996 (Memoria cárnica digital)
23 documents

Fons personals i institucionals 1 registres trobats  
1.
779x1182, 155.8 KB Embutidos de Catalunya, Mallorca y Menorca / Fàbregas i Comadran, Xavier
De entre los embutidos curados y cocidos del sur de Europa, Catalunya ofrece quizás la mayor variedad de productos, exceptuando los ahumados y los que añaden pimienta roja. Se presentan los principales tipos de embutidos de Catalunya, con especial mención a los más conocidos del Pallars y los más representativos de Mallorca y Menorca.
D'entre els embotits curats i cuits del sur d'Europa, Catalunya ofereix segurament la major varietat de productes, exceptuant els fumats i els que afegeixen pebre vermella. Es presenten els diferents tipus d'embotits de Catalunya, amb especial menció als més coneguts del Pallars i els més representatius de Mallorca i Menorca.

1996 (Memoria cárnica digital)
23 documents

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.