Warning: Ignoring empty title search term.
Resultats globals: 1 registres trobats en 0.03 segons.
Documents de recerca, 1 registres trobats
Documents de recerca 1 registres trobats  
1.
117 p, 6.6 MB Genetic dissection of growth and meat quality traits in pigs / Puig-Oliveras, Anna ; Folch, Josep M., dir. ; Ballester Devis, Maria, dir. ; Centre de Recerca en Agrigenòmica ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
La carne de cerdo es la más consumida mundialmente. Los programas de mejora animal se han centrado en realizar una producción sostenible y eficiente mejorando tanto los caracteres de reproducción, como de crecimiento y calidad de la carne. [...]
Pork is the most consumed meat worldwide. The breeding programs have been working towards a sustainable pig production improving reproduction traits, growth and meat quality traits. The genetic basis determining these complex and economically important production traits remains elusive not being fully understood. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015
2 documents

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.