Results overview: Found 110 records in 0.03 seconds.
Contributions to meetings and congresses, 1 records found
Periodical publications, 1 records found
Learning materials, 2 records found
Course materials, 106 records found
Contributions to meetings and congresses 1 records found  
1.
6 p, 3.7 MB Aplicación de métodos rápidos en micología alimentaria / Calvo Torras, Ma. de los Ángeles (Universitat de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals)
En este estudio se aportan métodos rápidos de detección fúngica en alimentos como alternativa al recuento clásico, que permiten una mayor rapidez a la hora de analizar muestras de alimentos. Este hecho disminuye considerablemente el tiempo de inmovilización de los mismos permitiendo, por lo tanto, su rápida introducción a mercado.
2004
Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Núm. III (2004)  

Periodical publications 1 records found  
1.
3 p, 4.0 MB Blog de micología animal. AEM / Cabañes Sáenz, Francisco Javier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Micologia Veterinària ; Asociación Española de Micología
Bellaterra, 2018-
24 documents

Learning materials 2 records found  
1.
13 p, 424.4 KB Introducció a la Micologia / Cabañes Sáenz, Francisco Javier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Bragulat, M. Rosa (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2024  
2.
16 p, 475.3 KB Introducció a la Micologia / Cabañes Sáenz, Francisco Javier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Bragulat, M. Rosa (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2024  

Course materials 106 records found  1 - 10nextend  jump to record:
1.
5 p, 107.7 KB Micologia dels Aliments [103260] / Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura optativa en la que l'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics i pràctics que li permetran conèixer la importància dels fongs en els aliments, quines són les condicions que influeixen en el seu desenvolupament, quins són els principals llevats i fongs miceliars associats als aliments i quines són les tècniques i mètodes bàsics per estudiar e identificar aquests organismes. [...]
This is an elective subject. Students will acquire the knowledge and practical skills of Food Mycology. Topics covered include the significance of fungi in foods, conditions that influence their development, the main yeasts and moulds associated with food, the methods for fungal enumeration, isolation and identification. [...]
Se trata de una asignatura optativa en la que el estudiante deberá adquirir los conocimientos teóricos y prácticos que le permitirán conocer la importancia de los hongos en los alimentos, las condiciones que influyen en su desarrollo, las principales levaduras y hongos miceliares asociados a los alimentos, así como las técnicas y métodos básicos para estudiar e identificar estos organismos. [...]

2023-24
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
2.
6 p, 110.5 KB Micologia [100827] / Santamaria del Campo, Sergio ; Guàrdia Valle, Laia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
S'aborda l'estudi de la biodiversitat i del funcionament dels organismes "fúngics" en sentit ampli. L'estudiant haurà de ser capaç d'entendre i fins i tot elaborar un esquema filogenètic on ubicar els diferents grans elements d'aquesta biodiversitat. [...]
The study of biodiversity and the functioning of "fungal" organisms is addressed in a broad sense. The student must be able to understand and even elaborate a phylogenetic scheme to locate the different major elements of this biodiversity. [...]
Se aborda el estudio de la biodiversidad y del funcionamiento de los organismos "fúngicos" en sentido amplio. El estudiante deberá ser capaz de entender e incluso elaborar un esquema filogenético donde ubicar los diferentes grandes elementos de esta biodiversidad. [...]

2023-24
Grau en Biologia Ambiental [813]
3 documents
3.
8 p, 115.9 KB Micologia aplicada [100826] / Guàrdia Valle, Laia ; Santamaria del Campo, Sergio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
Objectius i contextualització L'assignatura de micologia aplicada s'ha d'entendre com a complementària a l'assignatura de Micologia cursada a 3r. Les referències constants que s'hi fan tant de grups com d'espècies fúngiques, requereixen d'una sòlida base micològica que faciliti la comprensió del temari. [...]
Objectives and contextualization The subject of applied myology must be understood as complementary to the subject of Mycology (3rd year). The constant references that are made to groups and fungal species require a mycological basis that facilitates the understanding of the syllabus. [...]
La asignatura de micología aplicada debe entenderse como complementaria a la asignatura de Micología cursada a 3º. Las referencias constantes que se hacen tanto de grupos como de especies fúngicas, requieren de una sólida base micológica que facilite la comprensión del temario. [...]

2023-24
Grau en Biologia Ambiental [813]
3 documents
4.
7 p, 114.3 KB Micologia [101026] / Guàrdia Valle, Laia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
Es tracta d'una assignatura obligatòria de 3er curs, on els estudiants ja haurien d'haver assolit una visió integradora tant pel que fa a un coneixement general de diversitat d'organismes com de processos biològics i ecològics. [...]
This is a 3rd year subject, where students should already have achieved an integrative vision, both in terms of a general knowledge of the diversity of organisms and of biological and ecological processes. [...]
Se trata de una asignatura obligatoria de 3er curso, donde los estudiantes ya deberían haber alcanzado una visión integradora tanto a un conocimiento general de diversidad de organismos como de procesos biológicos y ecológicos. [...]

2023-24
Grau en Microbiologia [816]
3 documents
5.
8 p, 116.8 KB Micologia aplicada [101016] / Guàrdia Valle, Laia ; Santamaria del Campo, Sergio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
Objectius i contextualització L'assignatura de micologia aplicada s'ha d'entendre com a complementària a l'assignatura de Micologia cursada a 3r. Les referències constants que s'hi fan tant de grups com d'espècies fúngiques, requereixen d'una sòlida base micològica que faciliti la comprensió del temari. [...]
Objectives and contextualization The subject of applied myology must be understood as complementary to the subject of Mycology (3rd year). The constant references that are made to groups and fungal species require a mycological basis that facilitates the understanding of the syllabus. [...]
La asignatura de micología aplicada debe entenderse como complementaria a la asignatura de Micología cursada a 3º. Las referencias constantes que se hacen tanto de grupos como de especies fúngicas, requieren de una sólida base micológica que facilite la comprensión del temario. [...]

2023-24
Grau en Microbiologia [816]
3 documents
6.
7 p, 114.4 KB Micologia [101026] / Guàrdia Valle, Laia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
Es tracta d'una assignatura obligatòria de 3er curs, on els estudiants ja haurien d'haver assolit una visió integradora tant pel que fa a un coneixement general de diversitat d'organismes com de processos biològics i ecològics. [...]
This is a 3rd year subject, where students should already have achieved an integrative vision, both in terms of a general knowledge of the diversity of organisms and of biological and ecological processes. [...]
Se trata de una asignatura obligatoria de 3er curso, donde los estudiantes ya deberían haber alcanzado una visión integradora tanto a un conocimiento general de diversidad de organismos como de procesos biológicos y ecológicos. [...]

2022-23
Grau en Microbiologia [816]
3 documents
7.
8 p, 116.0 KB Micologia aplicada [101016] / Guàrdia Valle, Laia ; Santamaria del Campo, Sergio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
Objectius i contextualització L'assignatura de micologia aplicada s'ha d'entendre com a complementària a l'assignatura de Micologia cursada a 3r. Les referències constants que s'hi fan tant de grups com d'espècies fúngiques, requereixen d'una sòlida base micològica que faciliti la comprensió del temari. [...]
Objectives and contextualization The subject of applied myology must be understood as complementary to the subject of Mycology (3rd year). The constant references that are made to groups and fungal species require a mycological basis that facilitates the understanding of the syllabus. [...]
La asignatura de micología aplicada debe entenderse como complementaria a la asignatura de Micología cursada a 3º. Las referencias constantes que se hacen tanto de grupos como de especies fúngicas, requieren de una sólida base micológica que facilite la comprensión del temario. [...]

2022-23
Grau en Microbiologia [816]
3 documents
8.
5 p, 109.0 KB Micologia [100827] / Santamaria del Campo, Sergio ; Guàrdia Valle, Laia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
S'aborda l'estudi de la biodiversitat i del funcionament dels organismes "fúngics" en sentit ampli. L'estudiant haurà de ser capaç d'entendre i fins i tot elaborar un esquema filogenètic on ubicar els diferents grans elements d'aquesta biodiversitat. [...]
The study of biodiversity and the functioning of "fungal" organisms is addressed in a broad sense. The student must be able to understand and even elaborate a phylogenetic scheme to locate the different major elements of this biodiversity. [...]
Se aborda el estudio de la biodiversidad y del funcionamiento de los organismos "fúngicos" en sentido amplio. El estudiante deberá ser capaz de entender e incluso elaborar un esquema filogenético donde ubicar los diferentes grandes elementos de esta biodiversidad. [...]

2022-23
Grau en Biologia Ambiental [813]
3 documents
9.
7 p, 114.3 KB Micologia aplicada [100826] / Guàrdia Valle, Laia ; Santamaria del Campo, Sergio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
Objectius i contextualització L'assignatura de micologia aplicada s'ha d'entendre com a complementària a l'assignatura de Micologia cursada a 3r. Les referències constants que s'hi fan tant de grups com d'espècies fúngiques, requereixen d'una sòlida base micològica que faciliti la comprensió del temari. [...]
Objectives and contextualization The subject of applied myology must be understood as complementary to the subject of Mycology (3rd year). The constant references that are made to groups and fungal species require a mycological basis that facilitates the understanding of the syllabus. [...]
La asignatura de micología aplicada debe entenderse como complementaria a la asignatura de Micología cursada a 3º. Las referencias constantes que se hacen tanto de grupos como de especies fúngicas, requieren de una sólida base micológica que facilite la comprensión del temario. [...]

2022-23
Grau en Biologia Ambiental [813]
3 documents
10.
5 p, 107.8 KB Micologia dels Aliments [103260] / Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Bragulat, M. Rosa ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura optativa en la que l'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics i pràctics que li permetran conèixer la importància dels fongs en els aliments, quines són les condicions que influeixen en el seu desenvolupament, quins són els principals llevats i fongs miceliars associats als aliments i quines són les tècniques i mètodes bàsics per estudiar e identificar aquests organismes. [...]
This is an elective subject. Students will acquire the knowledge and practical skills of Food Mycology. Topics covered include the significance of fungi in foods, conditions that influence their development, the main yeasts and moulds associated with food, the methods for fungal enumeration, isolation and identification. [...]
Se trata de una asignatura optativa en la que el estudiante deberá adquirir los conocimientos teóricos y prácticos que le permitirán conocer la importancia de los hongos en los alimentos, las condiciones que influyen en su desarrollo, las principales levaduras y hongos miceliares asociados a los alimentos, así como las técnicas y métodos básicos para estudiar e identificar estos organismos. [...]

2022-23
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents

Course materials : 106 records found   1 - 10nextend  jump to record:
Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.