Resultats globals: 1 registres trobats en 0.03 segons.
Documents de recerca, 1 registres trobats
Documents de recerca 1 registres trobats  
1.
75 p, 2.7 MB Optimización del proceso de catering en el A320-200 / Gonzalez Espinosa, Ian ; Piera, Miquel Àngel, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria
El projecte busca millorar l'operació actual de càtering a l'Airbus 1320-200 amb l'objectiu dinal de reduir el temps d'escala. A partir del manual operatiu del fabricant per l'assistència de terra, l'experiencia personal en el sector, les observacions de camp, les entrevistes amb experts així com la identificació del camí crític de l'escala, es crea un model, mitjançant el Formalisme de les Xarxes de Petri, que simula l'escala sota els supòsits que el citat document presenta. [...]
El proyecto busca mejorar la operación actual de catering en el Airbus A320-200 con el objetivo final de reducir el tiempo de escala. A partir del manual operativo del fabricante para la asistencia en tierra, la experiencia personal en el sector, observaciones de campo, entrevistas con expertos así como la identificación del camino crítico de la escala, se crea un modelo, mediante el formalismo de las Redes de Petri, que simula la escala bajo los supuestos que el citado documento presenta. [...]
This project is settled to improve the actual onboard-catering service in the Airbus A320-200 in order to satisfy the main target: decrease the turn round time. Based in the manufacturer's operative handbook for ground handling activities, the own work experiencie, field observations, interviews with industry experts as well as identifying the critical path of the turn round, a model is created using the Petri Nets formalism to simulate the turn round under the assumptions of the manufacturer document. [...]

2014
Pla d' Estudis de Gestió Aeronàutica [829]  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.