Resultats globals: 11 registres trobats en 0.04 segons.
Materials acadèmics, 11 registres trobats
Materials acadèmics 11 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
7 p, 122.0 KB Peix i Productes de la Pesca [102645] / Juan Godoy, Bibiana ; Sala Pallarés, Roser ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Peix i productes de la pesca" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció d'aquests tipus d'aliments, de manera que l'estudiant sigui capaç de: Identificar les principals espècies de productes de la pesca de consum freqüent i els mètodes usuals de captura. [...]
The subject "Fish and fishery products" is an optional subject of the "materia" "Food Technology" that aims to give an overview of the most important aspects in the production of these types of foods, so that the student will be able to: Identify the main species of fishery products of frequent consumption and the usual methods of capture. [...]
La asignatura "Pescado y productos de la pesca" es una asignatura optativa de la Materia "Tecnología de los alimentos" que pretende dar una visión global de los aspectos más importantes en la producción de estos tipos de alimentos, de manera que el estudiante sea capaz de: Identificar las principales especies de productos de la pesca de consumo frecuente y los métodos usuales de captura. [...]

2023-24
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
2.
7 p, 122.7 KB Peix i Productes de la Pesca [102645] / Juan Godoy, Bibiana ; Sala Pallarés, Roser ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Peix i productes de la pesca" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció d'aquests tipus d'aliments, de manera que l'estudiant sigui capaç de: Identificar les principals espècies de productes de la pesca de consum freqüent i els mètodes usuals de captura. [...]
The subject "Fish and fishery products" is an optional subject of the "materia" "Food Technology" that aims to give an overview of the most important aspects in the production of these types of foods, so that the student will be able to: Identify the main species of fishery products of frequent consumption and the usual methods of capture. [...]
La asignatura "Pescado y productos de la pesca" es una asignatura optativa de la Materia "Tecnología de los alimentos" que pretende dar una visión global de los aspectos más importantes en la producción de estos tipos de alimentos, de manera que el estudiante sea capaz de: Identificar las principales especies de productos de la pesca de consumo frecuente y los métodos usuales de captura. [...]

2022-23
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
3.
7 p, 124.2 KB Peix i Productes de la Pesca [102645] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Sala Pallarés, Roser ; Grau Noguer, Eduard ; Juan Godoy, Bibiana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Peix i productes de la pesca" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció d'aquests tipus d'aliments, de manera que l'estudiant sigui capaç de: Identificar les principals espècies de productes de la pesca de consum freqüent i els mètodes usuals de captura. [...]
The subject "Fish and fishery products" is an optional subject of the "materia" "Food Technology" that aims to give an overview of the most important aspects in the production of these types of foods, so that the student will be able to: Identify the main species of fishery products of frequent consumption and the usual methods of capture. [...]
La asignatura "Pescado y productos de la pesca" es una asignatura optativa de la Materia "Tecnología de los alimentos" que pretende dar una visión global de los aspectos más importantes en la producción de estos tipos de alimentos, de manera que el estudiante sea capaz de: Identificar las principales especies de productos de la pesca de consumo frecuente y los métodos usuales de captura. [...]

2021-22
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
4.
7 p, 123.9 KB Peix i Productes de la Pesca [102645] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Sala Pallarés, Roser ; Grau Noguer, Eduard ; Juan Godoy, Bibiana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Peix i productes de la pesca" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció d'aquests tipus d'aliments, de manera que l'estudiant sigui capaç de: Identificar les principals espècies de productes de la pesca de consum freqüent i els mètodes usuals de captura. [...]
La asignatura "Pescado y productos de la pesca" es una asignatura optativa de la Materia "Tecnología de los alimentos" que pretende dar una visión global de los aspectos más importantes en la producción de estos tipos de alimentos, de manera que el estudiante sea capaz de: Identificar las principales especies de productos de la pesca de consumo frecuente y los métodos usuales de captura. [...]

2020-21
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
5.
7 p, 123.0 KB Peix i Productes de la Pesca [102645] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Sala Pallarés, Roser ; Juan Godoy, Bibiana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Peix i productes de la pesca" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció d'aquests tipus d'aliments, de manera que l'estudiant sigui capaç de: Identificar les principals espècies de productes de la pesca de consum freqüent i els mètodes usuals de captura. [...]
La asignatura "Pescado y productos de la pesca" es una asignatura optativa de la Materia "Tecnología de los alimentos" que pretende dar una visión global de los aspectos más importantes en la producción de estos tipos de alimentos, de manera que el estudiante sea capaz de: Identificar las principales especies de productos de la pesca de consumo frecuente y los métodos usuales de captura. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
6.
8 p, 105.2 KB Peix i Productes de la Pesca [102645] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Sala Pallarés, Roser ; Juan Godoy, Bibiana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Peix i productes de la pesca" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció d'aquests tipus d'aliments, de manera que l'estudiant sigui capaç de: Identificar les principals espècies de productes de la pesca de consum freqüent i els mètodes usuals de captura. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
7.
8 p, 104.4 KB Peix i Productes de la Pesca [102645] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Sala Pallarés, Roser ; Juan Godoy, Bibiana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Peix i productes de la pesca" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció d'aquests tipus d'aliments, de manera que l'estudiant sigui capaç de: Identificar les principals espècies de productes de la pesca de consum freqüent i els mètodes usuals de captura. [...]
2017-18
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
8.
7 p, 102.8 KB Peix i Productes de la Pesca [102645] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Peix i productes de la pesca" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció d'aquests tipus d'aliments, de manera que l'estudiant sigui capaç de: Identificar les principals espècies de productes de la pesca de consum freqüent i els mètodes usuals de captura. [...]
2016-17
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Grau en Veterinària [955]  
9.
7 p, 45.6 KB Peix i Productes de la Pesca [102645] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Peix i productes de la pesca" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció d'aquests tipus d'aliments, de manera que l'estudiant sigui capaç de: Identificar les principals espècies de productes de la pesca de consum freqüent i els mètodes usuals de captura. [...]
Following this subject students will acquire knowledge of the global fish market in the world, fisheries and edible species. Biochemical characteristics and spoilage behaviour will be thoroughly studied. [...]

2015-16
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Grau en Veterinària [955]  
10.
8 p, 123.2 KB Peix i Productes de la Pesca [102645] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Peix i productes de la pesca" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció d'aquests tipus d'aliments, de manera que l'estudiant sigui capaç de: Identificar les principals espècies de productes de la pesca de consum freqüent i els mètodes usuals de captura. [...]
2014-15
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Grau en Veterinària [955]  

Materials acadèmics : 11 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.