Resultats globals: 2 registres trobats en 0.03 segons.
Documents gràfics i multimèdia, 2 registres trobats
Fons personals i institucionals, 2 registres trobats
Documents gràfics i multimèdia 2 registres trobats  
1.
1182x778, 152.8 KB Jamones y embutidos curados, ahumados y cocidos de Italia, Francia, Alemania, Holanda y España / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presentan los principales jamones franceses e italianos, variedad de productos holandeses y embutidos tradicionales del norte de Italia.
Es presenten els principals pernils francesos i italians, varietat de productes holandesos i embotits tradicionals del nord d'Itàlia.

2000 (Memoria cárnica digital)
20 documents
2.
1182x785, 190.4 KB Jamones españoles / Fàbregas i Comadran, Xavier
Actualmente, y gracias en parte a la difusión internacional de la gastronomía elaborada por los cocineros españoles, los jamones de cerdo ibérico o blanco españoles han ganado reconocimiento entre los consumidores de todo el mundo. [...]
Actualment, i gràcies en part a la difusió internacional de la gastronomia elaborada pels cuiners espanyols, els pernils de porc ibèric o blanc espanyols han guanyat reconeixement entre els consumidors de tot el món. [...]

1994 (Memoria cárnica digital)
34 documents

Fons personals i institucionals 2 registres trobats  
1.
1182x778, 152.8 KB Jamones y embutidos curados, ahumados y cocidos de Italia, Francia, Alemania, Holanda y España / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presentan los principales jamones franceses e italianos, variedad de productos holandeses y embutidos tradicionales del norte de Italia.
Es presenten els principals pernils francesos i italians, varietat de productes holandesos i embotits tradicionals del nord d'Itàlia.

2000 (Memoria cárnica digital)
20 documents
2.
1182x785, 190.4 KB Jamones españoles / Fàbregas i Comadran, Xavier
Actualmente, y gracias en parte a la difusión internacional de la gastronomía elaborada por los cocineros españoles, los jamones de cerdo ibérico o blanco españoles han ganado reconocimiento entre los consumidores de todo el mundo. [...]
Actualment, i gràcies en part a la difusió internacional de la gastronomia elaborada pels cuiners espanyols, els pernils de porc ibèric o blanc espanyols han guanyat reconeixement entre els consumidors de tot el món. [...]

1994 (Memoria cárnica digital)
34 documents

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.