Dipòsit Digital de Documents de la UAB 1,464 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre: La cerca s'ha fet en 0.01 segons. 
1.
1 p, 108.2 KB Elaboration of a food safety culture plan applied to an ovine and bovine slaughterhouse / Trabadelo López, Andrea ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2023
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2.
1 p, 80.8 KB Alternatives to salt and nitrites in meat products / Sisquella Calderón, Blanca ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2023
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
3.
1 p, 159.4 KB Innovations in gluten-free bread / Sañé Puigví, Marc ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2023
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
4.
1 p, 3.4 MB Antinutrients: chemical structure, functionality and food practices to reduce its effect / Rodeja Compte, Carla ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2023
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
5.
1 p, 1.4 MB The yeast Pichia pastoris as a cell factory for the production of recombinant proteins / Blanch Villar, Regina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2022
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
6.
1 p, 2.8 MB Peach synthetic flavour design / Pérez Hernández, Melanie ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2024
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
7.
1 p, 444.7 KB Modernisation of traditional foods / Nadal Pibernat, Elisenda ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2024
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
8.
1 p, 224.9 KB The importance of the microbiota in mood / Martínez García, Helena ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2024
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
9.
1 p, 712.5 KB What is being worked on to increase the food shelf life? / López Rovira, Bruna ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2024
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
10.
1 p, 867.8 KB Bibliographic Review - The Technological Application of Resistant Starch and its Health Benefits on the Formulation of Pasta in the Food Industry / Farré Forcén, Inés ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2024
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Dipòsit Digital de Documents de la UAB : 1,464 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.