Results overview: Found 1 records in 0.04 seconds.
Research literature, 1 records found
Research literature 1 records found  
1.
20 p, 199.9 KB Milk, from medicine to food Mediterranean Europe : Catalonia, 19th-20th centuries / Nicolau Nos, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia i d'Història Econòmica) ; Pujol, Josep (Pujol Andreu) (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia i d'Història Econòmica) ; Hernández, Ismael (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia i d'Història Econòmica)
The spread of milk consumption was a significant change in the diet of Europeans, however it is one that has not been greatly studied with regard to the populations of Mediterranean Europe. In this article we shall analyse the ain circumstances that conditioned that process in Catalonia between the middle of the 19th century and 1936. [...]
Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica 2006 (Documents de treball (Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica) ; 10/2006)  

Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.