guest ::
login
UAB Digital Repository of Documents
Search
Submit
Help
Personalize
Your alerts
Your baskets
Your searches
Library Service
About DDD
Català
English
Español
Home
>
Research literature
>
Bachelor's degree final project
> Faculty of Veterinary Medicine
Faculty of Veterinary Medicine. Bachelor's degree final projects
This collection includes the Bachelor's degree final projects (TFG) written by students of the two degrees of the
Veterinary Faculty of the UAB
.
Food Science and Technology
Veterinary Medicine
Usage statistics
Most popular
Search 1,233 records for:
any field
title
author
abstract
subject
fulltext
year
Search Tips
Advanced Search
Latest additions:
2025-03-04
14:33
1 p, 223.7 KB
Characterization of the functionality of commercial starches
/
Valls Hernández, Adrià
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
2025
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
Detailed record
-
2025-03-04
13:22
1 p, 358.4 KB
Cultured meat: advances and future challenges
/
Salvador Solano, Ingrid
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
2025
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
Detailed record
-
2025-03-04
13:14
1 p, 5.3 MB
SIBO. Diagnostics, treatments and current approaches
/
Rubio Pérez, Irene
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
2025
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
Detailed record
-
2025-02-24
14:25
1 p, 458.6 KB
Impact of gluten on human nutrition: A comparison study between celiac, gluten-sensitive and non-celiac patients
/
Utrera Garcia, Sara
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
2024
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
Detailed record
-
2025-02-24
13:55
1 p, 6.0 MB
Foodpairing as an innovation and differentiation strategy in the food industry and gastronomy: an integrated approach
/
Sancho Anoz, Laura
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
2025
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
Detailed record
-
2025-02-24
13:49
1 p, 2.7 MB
Polyphenols: Origin, properties and applications in health and food
/
Sancho Anoz, Ana
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
2025
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
Detailed record
-
2025-02-24
13:41
1 p, 6.2 MB
Study of the Physicochemical and Organoleptic Characteristics of Honey According to Floral Origin
/
Pastor González, Nil
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
2025
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
Detailed record
-
2025-02-24
13:34
1 p, 226.1 KB
Detection and Control of Yeasts on Food Contact Surfaces: A Case Study in the Fresh Pasta Industry
/
Núñez Bendinelli, Giulia
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
2025
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
Detailed record
-
2025-02-24
13:03
1 p, 185.2 KB
Study of the need for predictive milk coagulation technology: Validation of Potential Clients
/
Kosters, Floris Anthony
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
2025
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
Detailed record
-
2025-02-24
12:08
1 p, 335.4 KB
Benefits of eating rabbit meat
/
Monells Rabassa, Júlia
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
2025
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
[
974
]
Detailed record
-
[>> more]