Facultad de Veterinaria. Trabajos de fin de grado
Esta colección recoge los trabajos de fin de grado (TFG) elaborados por los estudiantes de las dos titulaciones de grado de la Facultad de Veterinaria de la UAB.
Estadísticas de uso Los más consultados
Últimas adquisiciones:
2025-03-04
14:33
1 p, 223.7 KB Characterization of the functionality of commercial starches / Valls Hernández, Adrià ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2025
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2025-03-04
13:22
1 p, 358.4 KB Cultured meat: advances and future challenges / Salvador Solano, Ingrid ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2025
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2025-03-04
13:14
1 p, 5.3 MB SIBO. Diagnostics, treatments and current approaches / Rubio Pérez, Irene ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2025
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2025-02-24
14:25
1 p, 458.6 KB Impact of gluten on human nutrition: A comparison study between celiac, gluten-sensitive and non-celiac patients / Utrera Garcia, Sara ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2024
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2025-02-24
13:55
1 p, 6.0 MB Foodpairing as an innovation and differentiation strategy in the food industry and gastronomy: an integrated approach / Sancho Anoz, Laura ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2025
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2025-02-24
13:49
1 p, 2.7 MB Polyphenols: Origin, properties and applications in health and food / Sancho Anoz, Ana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2025
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2025-02-24
13:41
1 p, 6.2 MB Study of the Physicochemical and Organoleptic Characteristics of Honey According to Floral Origin / Pastor González, Nil ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2025
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2025-02-24
13:34
1 p, 226.1 KB Detection and Control of Yeasts on Food Contact Surfaces: A Case Study in the Fresh Pasta Industry / Núñez Bendinelli, Giulia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2025
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2025-02-24
13:03
1 p, 185.2 KB Study of the need for predictive milk coagulation technology: Validation of Potential Clients / Kosters, Floris Anthony ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2025
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2025-02-24
12:08
1 p, 335.4 KB Benefits of eating rabbit meat / Monells Rabassa, Júlia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2025
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]