Menú principal
Cercar
|
El Grup de recerca d'agricultura, ramaderia i alimentació en la globalització uneix a investigadors/es de la Universitat Autònoma de Barcelona per analitzar sistemà tica i multidisciplinariament els models i polÃtiques relacionades amb la producció d'aliments (agrÃcola, ramadera i pesquera), des de les seves arrels, fins a les conseqüències ambientals, socials i sanità ries, passant per el seu comerç, distribució i consum, aixà com les alternatives existents. L'objectiu final és obtenir informació de valor cientÃfic a la vegada que d'interès per a la societat en general, i en particular per a les organitzacions camperoles, grups de consumidors/es, moviments socials i ONG´s, i resta d'agents implicats en el desenvolupament rural i la cadena agroalimentà ria. Aquestes recerques han de generar propostes, que facin possible assolir una alimentació quantitativament i qualitativa adequada i suficient, i els recursos necessaris per a produir-la tenint en compte les tradicions culturals de cada població i que garanteixi una vida psÃquica i fÃsica satisfactòria i digna, de manera respectuosa amb el medi ambient. Darreres novetats |