Imatges 25N Silenci a la UAB amb motiu del 25N L’Observatori per a la Igualtat va impulsar un minut de silenci al campus per commemorar el Dia Internacional contra les violències de gènere [+]
Fotos FM S'alliberen prop de 200 missatges antisexistes a la Festa Major de la UAB “Sense set de sexisme!” va ser la crida que es va fer des de l’Observatori per a la Igualtat de la UAB per lluitar contra totes aquelles situacions discriminatòries i violentes que poguessin tenir lloc el dia de la FM.

 

[+]
Cartell Alliberem de sexisme la Festa Major de l'Autònoma L’Observatori llança la campanya “Sense set de sexisme” per lluitar contra la discriminació i la violència que pot tenir lloc en un entorn lúdic i festiu com la celebració del proper 6 de novembre.

[+]
Dansa integrada Taller de dansa integrada impartit per Jordi Cortés

L'activitat, dirigida per Jordi Cortés, propose crear a partir de la diferència i reinventar la nostra manera de situar-nos en aquest món, creant nous tipus de relacions-connexions a través del moviment dels cossos.

[+]
Cartell MISEAL L'Observatori per a la Igualtat organitza el congrés internacional "Nous desafiaments per a la inclusió social i l'equitat a l'Educació Superior" Durant tres dies es reuniran a Barcelona professionals amb un paper clau en les polítiques que afecten col·lectius vulnerables dins l’educació superior. [+]
 

 

 


2015 Universitat Autònoma de Barcelona