La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
28/01/2015
Programes Socials
La participació social en l'execució penal
La rellevància de les "Taules perifèriques" en l’àmbit penitenciari per promoure la reinserció va ser el tema cabdal de la jornada organitzada per la Taula de Participació Social. La FAS, membre de la TPS, va participar-hi amb la intervenció del director de la Fundació, Jordi Prat.
27/01/2015
Formació
Ja pots inscriure't als cursos de la FAS reconeguts amb crèdits
La FAS ofereix tres activitats convalidables per crèdits de lliure elecció o ECTS per a aquest segon semestre:  "Sexualitat i afectivitat. Una mirada integradora", que es farà al març, "Discapacitat o capacitats diverses?", que es realitzarà a l'abril. També pots apuntar-te a les "Jornades de sensibilització de Sobirania Alimentària" que es realitzaran a l'abril.
21/01/2015
Cooperació
Passos per a integrar l'educació pel desenvolupament a la universitat
El 1r Seminari de treball "L'educació per al desenvolupament (EpD) en els estudis de grau. Construint una universitat crítica i compromesa", organitzat per la FAS, va reunir més de 40 professionals d'universitats i membres d'organitzacions que treballen en l'àmbit de l'educació crítica. La sessió va permetre trobar noves vies de treball conjunt per a la incorporació de l'EpD a la universitat.
09/01/2015
Programes Socials
Alumnat de secundària de Rubí, beneficiari de nous tallers de la FAS
La FAS inicia aquest gener noves activitats de voluntariat amb estudiants de secundària de Rubí i amplia el CROMA a Santa Coloma de Gramenet.
© 2015 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats