Escola de Cultura de Pau
CatalanEspañol (spanish formal Internacional)English (United Kingdom)
FacebookTwitter


Diplomatura de Postgrau en Cultura de Pau
Curs 2014-2015


Dies: Dimarts i dijous de 16.00 a 20.00 (algun dimecres excepcionalment)Data: 23 d’octubre de 2014 a 2 de juny de 2015Crèdits: 30 ETC (240 hores lectives més 510 hores de treball individual) Idioma: Castellà (degut a la participació de nombrosos estudiants estrangers)Cost: 1.600 euros per la diplomatura completa.
El diploma final del curs, en cas d'haver aprovat, s'ha de tramitar a l'Escola de Postgrau de la UAB i té un cost addicional d'aproximadament 185 euros.

Requisits: Disposar d'estudis o titulacions universitàries. En cas de no poder acreditar estudis o titulacions universitàries, un comitè d'admissió valorarà els coneixements i l'experiència a partir del currículum. En aquest cas, es lliurarà un certificat d'assistència.

Assistència: Obligatòria en tot el seu horari. Curs presencial.

Automatrícula: Adjuntem el manual d'autoinscripció de la Diplomatura de Postgrau sobre Cultura de Pau, amb les instruccions per fer-ho virtualment. El codi de matrícula és el 1807 edició 16 del programa de Cultura de Pau. Un cop emplenada la pàgina de preinscripció, et donaran un número (NIU) per continuar realitzant les gestions. (Manual PDF) i l'enllaç per accedir: 
Preinscripció Màsters, Postgraus i Cursos Propis sense NIU / Preinscripció Màsters, Postgraus i Cursos Propis amb NIU ).

Matriculació presencial: 1 de setembre a 22 d'octubre de 2013 a l'Escola de Postgrau de la UAB.

Places: Màxim de 40 i un mínim de 15. Director: Vicenç Fisas, Director de l'Escola de Cultura de Pau (ECP)Tutora: Cécile Barbeito

Informació: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la


 
imdiplomatura
Plaça del Coneixement - Edifici MRA (Mòdul Recerca A), UAB, 08193 Bellaterra, España - Tel. (+34) 93 586 88 48 
    Fax. (+34) 93 581 32 94 - escolapau@uab.cat