Ecologia forestal

Notícies

Quatre científics espanyols reben el premi Nature

5 de desembre 2017CREAF

Ahir, dia 4 de desembre, va tenir lloc el lliurament dels Nature Award for Mentoring, els premis destinats a quatre tutors científics exemplars. S'ha celebrat per primera vegada a Espanya, sota un jurat que presidia Josep Peñuelas i que es va reunir al CREAF mesos enrere. Els premiats són Lluís Torner, Margarita Salas, Carlos López-Otín i Carlos Belmonte. Enhorabona!

Notícies

Què és i com es gestiona un bosc madur? Trobada al PN dels Ports

24 de novembre 2017Albert Naya i Díaz

Avui finalitza el seminari organitzat pel projecte LIFE Redbosques sobre la identificació i la gestió de boscos madurs, poc alterats i situats en zones protegides.

Notícies

La Fundació Bancària “la Caixa”, el CREAF i l’ICTA presenten l’estudi pioner ‘Boscos sans per a una societat saludable’

14 de novembre 2017Anna Ramon Revilla

Primera recerca en boscos mediterranis que analitzarà amb base científica el vincle entre els boscos i la salut de les persones. 

Notícies

Coneix les sis noves iniciatives que poden millorar la gestió del medi natural

7 de novembre 2017Verónica Couto Antelo

El passat dijous 26 d’octubre es va celebrar a l’oficina del Departament de Territori i Sostenibilitat la Jornada del Prismàtic, una primera trobada que obre el diàleg entre científics i gestors.

Coneixement

“Invertim molt més temps en les publicacions científiques que en fer la ciència accessible”

31 d'octubre 2017Verónica Couto Antelo

Rossella Guerrieri és doctora en Ciències Forestals i Ambientals i està realitzant un post-doctorat al CREAF des de 2016. Els seus projectes es relacionen amb els cicles naturals dels boscos i és una ferma defensora de l'impacte social de la ciència.

Follow CREAF on: