Biodiversitat

Notícies

Quatre científics espanyols reben el premi Nature

5 de desembre 2017CREAF

Ahir, dia 4 de desembre, va tenir lloc el lliurament dels Nature Award for Mentoring, els premis destinats a quatre tutors científics exemplars. S'ha celebrat per primera vegada a Espanya, sota un jurat que presidia Josep Peñuelas i que es va reunir al CREAF mesos enrere. Els premiats són Lluís Torner, Margarita Salas, Carlos López-Otín i Carlos Belmonte. Enhorabona!

Notícies

Resum de la jornada “Invasions biològiques: punt de trobada entre recerca i gestió”

5 de desembre 2017CREAF

El passat 21 de novembre va tenir lloc a Barcelona la XVI jornada conjunta entre el CREAF, la SCB i la ICHN. Aquesta edició va comptar amb persones expertes de l'àmbit de les invasions que ens van oferir una imatge global sobre aquesta temàtica.

Mitjans

Daniel Sol parla de com la urbanització fa davallar les poblacions d’ocells a ‘Muy Interesante’

30 de novembre 2017Pau Guzmán

L'investigador del CSIC al CREAF explica a la revista mensual aquest conflicte entre els ocells i la urbanització de zones naturals. També detalla els beneficis que aquests animals ens aporten.

Coneixement

El cas del declivi de la megafauna global

23 de novembre 2017CREAF

Arran de l'advertència de 15.000 científics sobre la salut del planeta, l'investigador del CREAF Jofre Carnicer aprofundeix sobre l'alarmant ritme al qual els grans mamífers estan desapareixent per culpa de l'acció dels humans.

Notícies

Barcelona, Madrid, Sevilla i Cadis competiran en un concurs internacional d’observacions naturalistes

10 de novembre 2017Pau Guzmán

El City Nature Challenge és una competició entre ciutats del món per aconseguir el major nombre d’observacions de biodiversidat. El CREAF i altres institucions catalanes són les encarregades de coordinar a Barcelona aquesta marató naturalista.

Follow CREAF on: