Rossella Guerrieri és doctora en Ciències Forestals i Ambientals i està realitzant un post-doctorat al CREAF des de 2016. Els seus projectes es relacionen amb els cicles naturals dels boscos i és una ferma defensora de l'impacte social de la ciència.
La Corina Basnou és doctora en Biologia i des de 2005 treballa al CREAF com a investigadora postdoctoral. Actualment indaga en l’estudi dels serveis ecosistèmics i de la biodiversitat.
En Raúl Bonal (Madrid, 1974) és investigador de la Universidad de Extremadura i està associat al CREAF des de 2009. Al món occidental és ja bastant estrany el que en Raúl ha aconseguit: publicar un article on es descriu per primera vegada una nova espècie, en aquest cas d'aranya, batejada com a Cheiracanthium ilicis, o aranya de les alzines. I pot ser que no en sigui l'última.
La Ivette Serral és llicenciada en Ciències Ambientals per la UAB i des del 2002 treballa al CREAF com a tècnica en Teledetecció i SIG. Actualment forma part del grup de recerca GRUMETS, i participa en els projectes ConnectinGEO i Ecopotential. La diversitat de tasques de la seva feina estimula el seu dia a dia, tot i que també dificulta poder aprofundir més en l’anàlisi de les dades i els resultats.
Entrevistem Catherine Preece, doctora en Ciències Biològiques amb els seus estudis sobre vegetació subàrtica. Va fer el seu primer Postdoctorat a Sheffield, d'agricultura, i ara s'ha focalitzat en un altre a Catalunya, gràcies a la beca Marie Curie. Aquesta vegada els seus estudis aprofundeixen en l'efecte de la sequera al bosc mediterrani. Quin paper juga el canvi climàtic? Quin futur espera als nostres boscos? Com podem contribuir a la seva conservació?
Dona't d'alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.
30 de novembre 2017
31 d'octubre 2017
21 de setembre 2017