Escola d'Estiu

  • narrow screen resolution
  • wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Benvinguts a l'Escola d'Estiu del Maresme

 

On posem la taula? Cartell_EE12_MEM


Enguany comencem aquesta Escola d’Estiu dins d’un context no gaire, per no dir gens favorable. Noves dificultats s’afegeixen a les pròpies de la feina. La incertesa, la manca de recursos, les dificultats de tot tipus en les famílies..., marcaran sens dubte aquest final de curs i ens faran replantejar-ne el futur que ens espera.

Al mateix temps davant d’un moment en què el paper del professorat pren un nou caire d’integració i d’acompanyament de l’alumne, d’adaptació a les noves demandes socials i de compromís davant de tots aquests canvis...  nosaltres, en el moment d'iniciar aquesta nova edició de la nostra Escola d’Estiu, ens plantegem com a tema central una pregunta molt simple. On posem la taula?

On s’ha de situar aquest nou docent? Què ha d’oferir aquesta renovada taula del mestre? Cal una taula?

Entre tots haurem de decidir on som i cap a on volem anar. Caldrà lluitar amb més forces i no oblidar quina és la nostra feina i com volem que sigui. Sens dubte però, hem de seguir endavant, sempre endavant!

 

Grup Organitzador de l'Escola d'Estiu

Moviment Educatiu del Maresme

Podeu seguir el bloc de les Escoles d'Estiu dels Moviments de Renovació pedagògica.

Per si voleu reiviure o viure els primers moments de l'Escola d'Estiu d'enguany https://vimeo.com/45202102

També podeu veure la conferència inaugural de la XXXIII Escola d'Estiu del Maresme del 2 de juliol, a https://vimeo.com/45242584

Ja tenim el vídeo del debat del dia 9 de juliol: La nova situació educativa, perspectives de futur https://vimeo.com/45569775, i les intervencions les trobareu a https://vimeo.com/45571196

Us podeu descarregar el programa.

Aquest any el disseny és de la Mercé Montserrat i de la Mar Llinés, moltes gràcies!