Us presentem el quart número del Butlletí informatiu de la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona. Amb aquests butlletins us volem informar de les activitats i notícies més importants corresponents a la Facultat durant el semestre anterior.


La notícia més significativa d'aquest semestre està relacionada amb el procés d’acreditació de les titulacions de la Facultat. Així, com a extensió de l’obtenció de l’acreditació per part de l'Agència de Qualitat Universitària (AQU) de la Generalitat de Catalunya de totes les titulacions oficials de Grau (quatre) i Màster (cinc) que imparteix la Facultat, durant el mes de gener se’ns ha avaluat també la dimensió addicional d’internacionalització als estudis següents:

Bachelor’s degree in Business Administration and Management (Grau d’Administració i Direcció d’Empreses en idioma anglès)
Bachelor’s degree in Economics (Grau d’Economia en idioma anglès).
Master in Economic Analysis (MEA)
Master in Applied Research in Economics and Business (MAREB)
Master in Management, Organization and Business Economics (MMOBE)

Aquesta avaluació ha estat positiva i, per tant, les titulacions rebran el reconeixement, en la seva dimensió d’internacionalització, per part de l’Agència de Qualitat Universitària (AQU).

Aquest resultat representa un significatiu pas endavant en l'objectiu de fer de la Facultat un centre d'excel·lència acadèmica en els àmbits de l'Economia i l'Empresa, tant a nivell local com internacional.

Moltes gràcies a tots (estudiants, professors i personal d’administració i serveis) per haver contribuït amb esforç, eficiència i eficàcia a fer possible la consecució d'aquest important objectiu col·lectiu que implica una millor visió internacional de la nostra Facultat.


 
Diego Prior Jiménez
Degà de la Facultat d'Economia i Empresa

                    

 

Alumni CAFEE

CAFEE Alumni

A partir d'aquest butlletí trobareu notícies adreçades especialment als graduats de la xarxa Alumni CAFEE. Vols orientació per al món laboral i anar a prendre un cafè(e) amb aquell professor o professional que té un perfil que t'interessa? Més informació

 

 

Jordi Maluquer ingressa a la Reial Acadèmia de Bones Lletres

Maluquer

Jordi Maluquer, catedràtic del Departament d'Economia i d'Història Econòmica de la UAB, va ingressar a la Reial Acadèmia de Bones Lletres en una cerimònia que va tenir lloc el 9 de juny, a la seu de l'Acadèmia. Més informació

 

 

Timothy J. Kehoe evoca els seus trenta anys de col·laboració amb la UAB

Kehoe investit

Timothy J. Kehoe va ser investit el 16 de març com a nou doctor honoris causa per la UAB. L'economista es va mostrar "molt emocionat" i va glossar la seva trajectòria, posant un èmfasi especial en la seva col·laboració amb la UAB. Més informació

 

 

Èxit de convocatòria en la conferència de Miguel Sebastián

Miguel Sebastian

El passat dijous 19 de novembre la Sala d'Actes de la Facultat es va omplir per presenciar la conferència del professor Miguel Sebastián La falsa bonanza (y cómo evitar que se repita). Més informació

 

 

Graduacions del curs 2015-2016

Graduacio 2016

Les darreres setmanes s'han celebrat els actes de graduació dels diversos estudis de la Facultat d'Economia i Empresa. Més informació

 

 

Fase Nacional de l'Olimpíada d'Economia

Olimpiades Fase Final

Els dies 22, 23 i 24 de juny es va celebrar a la Universidad de Valladolid la Fase Nacional de la VIII Olimpíada d'Economia 2016. Més informació

 

EL PERFIL

Antonio GarciaGalan

Antonio García-Galán Viejo (Lleó, 1991) va finalitzar els seus estudis d'ADE i Dret el juny de l'any passat com a estudiant amb el millor expedient de la Facultat d'Economia i Empresa. Des de fa uns mesos treballa a McKinsey&Company, una de les consultores estratègiques més importants. Des d'aquí, ajuda a les grans companyies nacionals i internacionals a prendre les decisions més trascendentals.

L'Antonio assegura que va escollir la nostra Facultat perquè volia formar-se en una universitat pública i de qualitat. "La UAB em va semblar la millor opció per la posició en els rànquings, els bons comentaris d'antics alumnes i les àmplies possibilitats per a fer intercanvis".

Pel que fa als anys que va passar entre nosaltres, valora especialment les oportunitats que ha rebut, tant a nivell professional com a nivell personal. "A nivell professinal, poder fer un intercanvi a la Universitat de Berkeley, a Califòrnia, i també la qualitat humana i professional de la majoria dels professors que he tingut. A nivell personal, els meus companys i amics. Ells són el millor record que tinc dels meus anys a la Facultat".

Quan li preguntem què faria si pogués tornar enrere, l'Antonio ho té ben clar: "Si hagués de tornar a escollir una universitat, escolliria la UAB de nou".

 

Agenda

Facultat d'Economia i Empresa UAB

Horaris dels serveis durant els mesos de juliol i agost 2016

Horaris dels diferents serveis de la Facultat durant els mesos de juliol i agost

Enquestes satisfacció titulats

Enquesta de satisfacció per als titulats del curs acadèmic 2015-2016

Del 13 de juny al 18 de novembre de 2016 estarà activa, al campus virtual i a l'adreça http://enquestes.uab.cat, l'enquesta "Grau de satisfacció dels titulats".