Benvinguts a Tanv-Catalunya

TANV-Catalunya (associació catalana de famílies afectades pel TANV) és una entitat sense afany de lucre que neix de la necessitat de donar a conèixer a tota la societat  catalana el trastorn d’aprenentatge no-verbal.

 

 

 

 IV Jornades TANV. 

  22,23 i 24 de Novembre 2012

5è ANIVERSARI TANV Catalunya

(17h de formació. Curs reconegut pel Departament d'Educació)

Ja  podeu reservar-vos les dates!!!

 

 

 

TANV Catalunya, juntament amb  l'Associacio catalana de Dislèxia, Esplai Tanv,  Fundació Adana, Plataforma TDH i TDAH Vallès constituïm la Plataforma der a la inclusió dels TEDAE

(Transtorns específics del desenvolupament i de l'aprenentatge Escolar).

Podeu llegir la demanda clicant aquí

El passat 20 de gener vem comparèixer davant la Comissió d'Educació i Universitats del Parlament de Catalunya per proposar l'esmena del punt 3 de l'article 78 de la Llei d'Educació de Catalunya.

Es van registrar més de més de 4000 signatures a favor de l'esmena.

Des de TANV Catalunya volem agrair les 999 sinatures que ens heu fet arribar en temps rècord de només 10dies!! Ahir mateix ens van arribar a la seu més de dues centenes més...

Així que per als/a les que us pensàveu no arribar a temps, per aquells que no es van encoratjar per la premura, per als qui encara els quedin més forces... no patiu perquè la campanya continua: això és una cursa de fons!

Podeu continuar enviant-nos-les.

Així doncs, us continuem demanant la vostra col.laboració en la recollida de signatures.

Descarregueu el model de recollida de signatures, i envieu tants com vulgueu per correu ordinari a la nostra seu (Pstge Rosella 6-8, B-1a 08390 Montgat ).

Gràcies a tots i a totes per la vostra col.laboració!!

Darreres Novetats

Dissabte 18 de febrer se celebra la II Jornada de Síndrome de Rett organtizada per la Fundació Teknon i l'Asociación Catalana de Síndrome de Rett

Sota el títol “Mirem les nenes Rett; elles ens parlen amb la mirada”, es presenta un programa integrat per les següents activitats:

    * Conferència Magistral sobre la Síndrome de Rett.
    * Taula Rodona: El paper del Pediatra. La importància de la nutrició. Teràpies alternativas.
    * Papel del metge de família.
    * Papel del psicólogo de familia.
    * Conferència magistral sobre el papel de la genètica a la S. de Rett.

Actualment l'aforament està complet, però s'ha habilitat un canal de video per poder seguir-la en directe online i s'ha creat  un hashtag per a poder comentar a  twitter: #jornadaret

Continua Llegint

XI Jornada Anual de TDAH Vallès divendres 20 i dissabte 21 d'abril 2012: TDAH, COMORBILIDAD.... Adulto Feliz????

TDAH Vallès celebra amb aquesta jornada el seu Xè Aniversari.

Els Actes es faran a l'Auditori 3 de l'Espai Cultural Unnim ( c/.d'en Font, 25 Sabadell).

Consulteu el Programa

 

Continua Llegint

Curs de Formació en TEA per a professionals Trastornos de l'Espectre de l'Autisme (Convocatòria On-line)

Organitzat pe l'Hospital de Sant Joan de Déu (Aula de Pediatria)

Si fos del vostre interès pot inscriure’s mitjançant el link que consta al final del programa pel que haurà de seguir las següents indicacions.

Continua Llegint

TANV Catalunya, juntament amb  l'Associacio catalana de Dislèxia, Esplai Tanv,  Fundació Adana, Plataforma TDH i TDAH Vallès constituïm la Plataforma der a la inclusió dels TEDAE (Transtorns específics del desenvolupament i de l'aprenentatge Escolar).

Podeu llegir la demanda clicant a l'hipertext.

El proper 20 de gener hem de comparèixer davant la Comissió d'Educació i Universitats del Parlament de Catalunya per proposar l'esmena del punt 3 de l'article 78 de la Llei d'Educació de Catalunya.

Per tal d'aconseguir el nostre objectiu, ens agradaria poder acompanyar la nostra demanda amb el suport de vosaltres. Per això us demanem la vostra col.laboració en la recollida de signatures.

Us podeu descarregar el model de recollida de signatures, que ens podeu enviar per correu ordinari a la nostra seu (Pstge Rosella 6-8, B-1a 08390 Montgat ) abans del 18 de gener. Seria bo que si a l'enviar-lo considereu que podria ser just que ens arribés pel dia 20 de gener, us poséssiu en contacte amb nosaltres i faríem el possible per tal que el document arribés a les nostres mans.

Gràcies per la vostra col.laboració!!