Circular de la FAS
Maig 2008

Obertes les inscripcions al IV Congrés Universitat i Cooperació per al Desenvolupament
  • Les universitats catalanes organitzen el IV Congrés Universitat i Cooperació per al Desenvolupament, que se celebrarà el mes de novembre a la UAB. El congrés oferirà un espai per a la reflexió i el debat entorn dels reptes i oportunitats de la cooperació, fent especial esment a la realitzada des de l'àmbit universitari. Oficines de cooperació, professors, investigadors, instituts i entitats de cooperació vinculades al món universitari poden participar enviant propostes de comunicacions i pòsters sobre les línies temàtiques especificades pel congrés, fins el 26 de juny.
Congrés Universitat i Cooperació per al Desenvolupament
Convocatòria de les beques del Programa Immigració i Universitat
  • El Programa Immigració i Universitat convoca per al proper curs 2008-2009 una línia d'ajuts econòmics en forma de 12 matrícules gratuïtes per facilitar l'accés a estudis de formació continuada i títols propis de la UAB a població immigrada d'origen extracomunitari que presenti un perfil acadèmic i professional avançat. El període de presentació de sol·licituds és entre el 21 de maig i el 20 de juny.
Programa Immigració i Universitat
Balanç del Nostrum 2008, la trobada del voluntariat de la FAS
  • Els dies 23 i 24 de maig, la Fundació Autònoma Solidària (FAS) va celebrar el Nostrum 2008, la sortida anual de formació del voluntariat de la FAS, a les instal·lacions de la Fundació Catalana de l’Esplai, a El Prat de Llobregat. Els tallers, les activitats lúdiques, el treball per àrees i la posada en comú van permetre l’intercanvi d’experiències i fer balanç del curs.
Programa Immigració i Universitat
Un Raid d'esports d'aventura amb vessant solidària
  • El passat dijous 29 de maig la Fundació Autònoma Solidària va participar en la jornada “El SAF surt al Campus”, en el marc de la qual se celebra el III RAID d'Esports d'Aventura. La FAS va disposar d’una carpa informativa on es van recollir donatius per a un a projecte a Nicaragua i va oferir als seus voluntaris la possibilitat de participar-hi formant equip amb una persona amb discapacitat.
III RAID d'Esports d'Aventura
La FAS porta Voluntariat i Salut a la festa de la Vila
  • El dijous 22 de maig la Vila va acollir una nova edició del GAT, la festa de cloenda del curs de tots dels vilatans i vilatanes. Durant tot el dia es van realitzar activitats lúdico-festives adreçades a la comunitat de la Vila. La FAS hi va participar amb un punt d'informació sobre les diferents opcions de voluntariat, amb el servei d'atenció de consultes sobre temes salut i amb la carpa de SOMNIT.
GAT 08: Festival de cloenda de la Vila Universitària

Més informació sobre la Fundació Autònoma Solidària al web www.uab.cat/fas

Segons els articles 21 i 22 de la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la Informació i Comerç Electrònic, si no vols rebre més missatges, fes arribar un correu electrònic a l'adreça: fas.comunicacio@uab.cat indicant a l'assumpte del missatge "baixa circular".