Circular de la FAS
Gener 2009

Els futurs estudiants s'apropen a la FAS

 • La Fundació Autònoma Solidària va participar un any més en les Jornades de Portes Obertes de la Universitat Autònoma de Barcelona, celebrades el 20, 21 i 22 de gener per presentar als futurs estudiants l’oferta formativa que s’ofereix al campus.

  El PIUNE, Servei d’Atenció a la Discapacitat, va donar suport a sis estudiants amb discapacitat que van participar a les jornades. En aquest sentit, es van fer acompanyaments en transport adaptat, acompanyaments a peu i es van reservar espais a primera fila, serveis que el PIUNE ofereix de manera habitual als membres de la comunitat universitària que ho requereixen.

  Durant les jornades la UAB va instal·lar una carpa on els futurs estudiants van poder informar-se sobre els diferents serveis del campus. La FAS va participar en la distribució d’informació per tal d’animar als estudiants perquè durant la seva carrera puguin involucrar-se activament en la transformació social, a través de les iniciatives impulsades per l’entitat.

S'obre una nova convocatòria del Fons de Solidaritat per a PAS i PDI

 • S’obre la convocatòria XXVI-2009 del Fons de Solidaritat de la UAB destinada a subvencionar projectes de cooperació al desenvolupament per part de membres del PAS i PDI.

  La convocatòria té per objectiu promoure les accions de cooperació entre la Universitat Autònoma de Barcelona i els països en vies de desenvolupament, així com promoure accions de sensibilització al campus. El període d’entrega de projectes finalitzarà el 27 de febrer de 2009. Per a més informació sobre les bases de la convocatòria consulta la web de la FAS.

La problemàtica de les dones desplaçades a Colòmbia

 • En el marc del cicle formatiu "Dones per a la Igualtat", la FAS va organitzar una Taula Rodona sobre la problemàtica de les dones desplaçades a Colòmbia el passat 21 de gener a la sala de graus de l’ETSE, amb el suport de l’ACNUR.

  A més, com a activitat complementària, es va portar durant el mes de gener a l ’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) l'exposició fotogràfica “Dona Atles. Conflicte a Colòmbia” de l’ACNUR, on la fotògrafa Colita ha sabut transmetre en 41 fotografies el coratge de les dones colombianes desplaçades de Barranquilla i Cartagena i les vulneracions a les que estan sotmeses.

Es posa en marxa el Programa Impuls

 • En el marc de la primera convocatòria d'ajuts econòmics per a l'any 2008, el Consell Social de la UAB ha donat suport a la Fundació Autònoma Solidària per a la posada en marxa del Programa Impuls.

  El Programa Impuls proposa la creació d’una línia de beques d’ajut a l’estudi adreçades als estudiants amb discapacitat amb dependència amb l’objectiu final de garantir la igualtat de condicions en l’accés als estudis universitaris per part dels estudiants en situació dependència per tal que, una vegada finalitzats els seus estudis, s’insereixin al món laboral d’acord amb les seves capacitats.


Més informació sobre la Fundació Autònoma Solidària al web www.uab.cat/fas

Segons els articles 21 i 22 de la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la Informació i Comerç Electrònic, si no vols rebre més missatges, fes arribar un correu electrònic a l'adreça: fas.comunicacio@uab.cat indicant a l'assumpte del missatge "baixa circular".