Circular de la FAS
Novembre 2010

Estrenem nou web
  • La FAS estrena el seu nou web (www.uab.cat/fas) que disposa d'un nou disseny, més actual i pràctic per a la navegació. El web presenta els continguts d'acord amb l'estructura actual de la Fundació. A més, compleix els criteris d'accessibilitat universal que recomanen l'ONCE i la Web Accessibility Initiative (WAI). S'inclouen un gran nombre d'imatges recents que contextualitzen les activitats de la Fundació a més de fer ús dels banners per tal de remarcar la informació rellevant del moment.
Trobada de formació del voluntariat de la FAS
  • El dissabte 13 de novembre es van reunir, a la Facultat de Ciències de l'Educació (UAB), voluntaris, becaris i estudiants en pràctiques que estan col·laborant amb la FAS per tal de formar-se i definir les accions i activitats que desenvoluparan al llarg d'aquest curs. Aquestes trobades permeten als voluntaris tenir eines i habilitats específiques per poder desenvolupar la seva tasca.

El Programa CROMA reconegut pel Premi Sinergia Educativa
  • El Programa CROMA ha rebut un accèssit de 3.000€ en el marc dels premis "Sinergia educativa"per la seva experiència de col·laboració entre la universitat i els centres d’ensenyament secundari. Aquest premi ha estat convocat pel Consell Social i el vicerectorat de Transferència Social i Cultural de la UAB i guardona aquesta iniciativa adreçada a la millora de la integració escolar de nens i joves amb dificultats d'adaptació al sistema educatiu.

El PIUNE participa en una jornada sobre dislèxia

  • El 13 de novembre, el Servei d'atenció a la discapacitat, PIUNE, va fer una presentació en la 8ª Jornada sobre dislèxia a Catalunya organitzada per l'Associació Catalana de Dislèxia per explicar “La dislèxia i altres trastorns d'aprenentatge a les universitats catalanes: reptes i perspectives de futur". Aquestes jornades tenien per objectiu reflexionar sobre les repercussions que la nova legislació (LEC) en la pràctica educativa i les adequacions que necessiten els alumnes dislèxis, posant una atenció especial en els adolescents i en els adults joves.

     

L'Ajuntament de Cerdanyola dóna suport al curs Integra't amb la discapacitat
  • El 4 de novembre va iniciar-se el curs Integra't amb la discapacitat que proporciona als estudiants inscrits els coneixements bàsics sobre la discapacitat donant una visió sobre les diferents discapacitats, fent un èmfasi especial en com atendre les necessitats d’aquest col·lectiu i quins són els recursos tècnics i tecnològics que faciliten l’accés a la comunicació i la informació a les persones amb discapacitat. Aquest curs té el suport de l'Ajuntament de Cerdanyola on ahir dia 29 de novembre es va signar un conveni de col·laboració. L'Ajuntament, des de l'Àrea d'atenció a les persones i benestar social, ve donant suport a les accions de formació en l'àmbit de la discapacitat que realitza la FAS des de l'any 2006.

Més informació sobre la Fundació Autònoma Solidària al web www.uab.cat/fas

Segons els articles 21 i 22 de la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la Informació i Comerç Electrònic, si no vols rebre més missatges, fes arribar un correu electrònic a l'adreça: fas.comunicacio@uab.cat indicant a l'assumpte del missatge "baixa circular".