Circular de la FAS
Juny 2010

Instal·lació de lupes TV a les biblioteques de la UAB
  • Vinculat a la creació de noves cabines d’estudi per a estudiants amb discapacitat, la FAS ha equipat les biblioteques de sistemes tècnics de lectura i ampliació de lletra per a totes les persones de la comunitat universitària que, per diferents factors, tinguin dificultats per accedir a la informació en tinta en els estàndards de lletra actuals. S’han instal·lat 9 lupes TV distribuïdes a biblioteques del Campus de Bellaterra i de Sabadell i a les unitats docents de l'Hospital Germans Trias i Pujol i a la de l’Hospital Vall d’Hebrón.
Entrega de signatures i del manifest de la campanya Desperta amb Cafè Just a la UAB
  • El 29 de juny membres del Grup de Voluntaris de Cooperació i Medi Ambient de la FAS van exposar en una reunió amb Santiago Guerrero, gerent de la UAB i amb Bonaventura Bassegoda, vicerector de Transferència Social i Cultural, els objectius i el manifest de la campanya Desperta amb Cafè Just a la UAB. Seguidament de la reunió es va presentar a Registre del Rectorat una carta a la rectora amb el plec de 1.713 signatures recollides i 36 adhesions de col·lectius d’estudiants, del PAS, centres i departaments de la UAB.

Celebració del Dia mundial sense Fum
  • Coincidint amb el Dia mundial sense Fum, els voluntaris del Programa de Salut van realitzar l'1 de juny una campanya per informar dels efectes nocius que té el consum de tabac per a la salut i de les alternatives per deixar de fumar o reduir-ne el consum. Els voluntaris van mostrar els components del tabac i van convidar els estudiants a respondre un qüestionari relacionat amb el consum i a fer-se la cooximetria.

Es reuneix el Patronat de la Fundació

  • L’1 de juny va tenir lloc la segona reunió de l’any del Patronat de la Fundació. Durant la reunió el president de la Fundació, Bonaventura Bassegoda, va llegir un informe sobre les darreres activitats de la Fundació, entre d'altres, es va destacar la finalització del projecte pilot d'assistència personal a persones amb discapacitat, la V Setmana de la Cooperació, l'acte de cloenda i reconeixement del voluntariat i la visita dels estudiants del Programa CROMA a la UAB. També es va aprovar la liquidació de comptes de l’exercici 2009 que han estat auditats per Blazquez, Planas i Associats SL.

Memòria 2008-09

  • Es publica la memòria de la FAS del curs 2008-09 on, a més d'haver una presentació extensa de l'organització i de les àrees, es mostren les principals activitats desenvolupades en aquest període i la rendició de comptes de l'any 2008. Si es vol rebre una còpia en paper d'aquesta publicació només cal demanar-ho a fas.comunicacio@uab.cat.


Més informació sobre la Fundació Autònoma Solidària al web www.uab.cat/fas

Segons els articles 21 i 22 de la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la Informació i Comerç Electrònic, si no vols rebre més missatges, fes arribar un correu electrònic a l'adreça: fas.comunicacio@uab.cat indicant a l'assumpte del missatge "baixa circular".