Circular de la FAS
Febrer 2011

Nova biblioteca al CE Alzina dinamitzada per voluntariat
  • El Programa de Justícia de la FAS ha col·laborat amb el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya per posar en marxa una biblioteca al CE Alzina i dinamitzar-la a través del voluntariat universitari. La sala de la biblioteca, a més de tenir llibres en prèstec, estarà condicionada perquè els voluntaris realitzin activitats com un Club de lectura, un taller de teatre llegit i un de literatura.
Biblioteca CE Alzina
La FAS signa un acord amb "la Caixa" pel Programa CROMA
  • En el marc de la convocatòria d’Interculturalitat i Cohesió Social de l'Obra Social “la Caixa” s'ha signat un acord en el qual aquesta entitat dóna un ajut de 12.000€ al Programa CROMA de la FAS. Aquesta convocatòria promou projectes que treballen en la promoció de la relació i la convivència entre col·lectius de diferents orígens culturals i en la millora de la convivència i el reconeixement de la societat diversa, tal i com fa el Programa CROMA.

Programa CROMA Les Terme

Promocionant el voluntariat pel campus

  • Durant aquest mes de febrer l'Àrea de promoció del voluntariat de la FAS ha iniciat les activitats per tal d'animar els estudiants de la UAB a participar en alguna activitat de voluntariat. Durant aquesta campanya de promoció del 2n semestre de curs, s'han muntat paradetes a diferents espais del campus, s'ha participat en la Fira de Col·lectius que organitza l'ETC i s'ha distribuint material de difusió sobre l'oferta de voluntariat, entre d'altres. Aquesta campanya compta amb el suport del Ministerio de Sanidad, Política Social e Igualdad.

     

Campanya promoció voluntariat

Xerrades informatives sobre les estades solidàries
  • Des de l'Àrea de Cooperació de la FAS, com cada curs, s'estan organitzant al campus xerrades informatives perquè els estudiants de la UAB puguin conèixer les propostes de diverses entitats d'estades solidàries, brigades, camps de treball... Enguany, la primera sessió informativa es va fer el 20 de gener i estan programes dues xerrades més (una al matí i una altra a la tarda) pel 9 de març. Aquesta iniciativa convida a aquestes entitats perquè siguin elles mateixes qui vinguin a explicar les opcions d'estades solidàries per a la setmana santa o per a l'estiu. A més, en el web de la FAS s'actualitza informació relacionada amb aquestes activitats: tipologies d'estades, enllaços interessants, testimonis...

Xerrada estades solidàries
Millores en l'oficina del PIUNE, Servei d'atenció a la discapacitat
  • S'ha reformat l'oficina del PIUNE, Servei d'atenció a la discapacitat, ampliant l'espai i d'aquesta manera també aconseguint millorar l'acessibilitat. Les reformes a aquesta oficina, que s'ubica a la plaça Cívica permeten atendre amb major comoditat i qualitat als estudiants, sobretot aquells que tenen una discapacitat física.
Reformes oficina PIUNE
El Patronat aprova el pressupost del 2011
FAS logo

Més informació sobre la Fundació Autònoma Solidària al web www.uab.cat/fas

Segons els articles 21 i 22 de la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la Informació i Comerç Electrònic, si no vols rebre més missatges, fes arribar un correu electrònic a l'adreça: fas.comunicacio@uab.cat indicant a l'assumpte del missatge "baixa circular".