Circular de la FAS
Març 2011

Jornades "Roba i Drets laborals"
  • Del 3 al 5 de març es van dur a terme al campus les Jornades "Roba i Drets laborals". Moda que explota i texans que maten?" en el marc de la Campanya Roba Neta UAB - FAS (grup facebook) que està promovent el Grup de voluntariat de cooperació i medi ambient de la FAS amb la col·laboració de Setem. Es va comptar amb la presència de Fátima Lamah, una obrera de la confecció a una fàbrica de Tànge (Marroc) i membre de l'associació Attawassoul que va donar testimoni de les condicions laborals d'algunes fàbriques del seu país. Aquestes jornades també van comptar amb la participació d'EdPac (Educació per a l'Acció Crítica) que van impartir tallers per treballar i promocionar alternatives al consum de roba.
Jornades Roba i Drets Laborals
El Programa de Salut informa dels drets reproductius el Dia de la Dona
  • En motiu del Dia internacional de la Dona voluntaris i estudiants en pràctiques del Programa de Salut de la FAS van organitzar diferents activitats per informar sobre els drets sexuals i reproductius de les dones. Durant la diada es va repartir un manifest entre els estudiants i es va presentar una exposició que reflexiona sobre els drets sexuals i reproductius i sobre la nova llei de l'avortament.

Exposició Drets sexuals i reproductius

Consolidació dels vincles entre la UAB i la UNAN-Managua

  • Una delegació de la UNAN-Managua es troba a la UAB, en el marc del desenvolupament d'un projecte interuniversitari de cooperació. En col·laboració amb l'IDES, la delegació examina estratègies i recursos posats en marxa per la UAB per a l'actualització del personal docent. Aquesta visita forma part del procés de consolidació dels vincles de cooperació entre la UAB i la UNAN-Managua. Aquest projecte és coordinat per la Dra. Isabel Gomez i la Dra. Marta Fuentes de la Facultat de Ciències de l'Educació i és dut a terme gràcies al suport del Fons de Solidaritat de la UAB, gestionat per la FAS.

     

Visita UNAN - Managua a la UAB

De rally fotogràfic
  • Els dies 23 i 30 de març, una vintena d'alumnes dels tallers d'estudi assistit del Programa CROMA han sortit de les habituals aules de l'IES Les Termes per realizar una activitat de coneixement de l'entorn:  el "Rally Fotogràfic". El recorregut del rally ha passat per visitar diferents equipaments municipals i altres punts de trobada del barri la qual cosa ha permès els joves conèixer millor el seu entorn darrera l'objectiu d'una càmera fotogràfica.

Rally fotogràfic
"Sumem valors i construïm futur"
III Congrés Tercer Sector Social
Primers resultats del projecte de tecnologia dels aliments a Angola
  • A mitjans d'aquest mes de març, el professor Buenaventura Guamis, del Departament de Ciència Animal i dels Aliments de l'Àrea de Tecnologia dels Aliments i Jordi Prat, responsable de l'Àrea de cooperació de la FAS, s'han desplaçat a Huambo (Angola) per fer el seguiment d'un projecte de cooperació interuniversitària en l'àmbit de la tecnologia dels aliments. Amb aquesta visita s'han pogut conèixer els primers resultats del projecte, entre aquests, la construcció de la casa de pas per a professors i estudiants que ja està pràcticament enllestida.
Projecte tecnologia aliments Huambo - Angola

Més informació sobre la Fundació Autònoma Solidària al web www.uab.cat/fas

Segons els articles 21 i 22 de la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la Informació i Comerç Electrònic, si no vols rebre més missatges, fes arribar un correu electrònic a l'adreça: fas.comunicacio@uab.cat indicant a l'assumpte del missatge "baixa circular".