FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

El cant arriba als centres sociosanitaris
Logo Coral Voices 02.07.2012 Programes Socials  -  El programa Sociosanitari va finalitzar el curs de voluntariat amb una activitat especial i divertida: l’actuació de la coral Voces para la Transformación de la Tierra. Aquesta coral va cantar tant a l’Hospital de la Vall d’Hebrón com al Centre Fòrum, on el voluntariat i els membres de la coral van fer passar una bona estona als nens i nenes i a la gent gran hospitalitzada i també als seus familiars.

El dia 19 a la Vall d'Hebron i el dia 30 al Centre Fòrum, els voluntaris i voluntàries i membres de la coral Voces para la Transformación de la Tierra van omplir les sales de música. En aquesta activitat hi van participar les persones hospitalitzades i els seus familiars, que van poder sentir la vibració que provoca el cant, demostrant que cantar no és difícil i que tots i totes podem fer-ho i beneficiar-nos-en.

El curs de voluntariat al Sociosanitari ha finalitzat amb una activitat divertida i festiva,on van participar prop de 100 persones i on es van compartir emocions, i que a més, va servir als voluntaris per acomiadar-se de la seva activitat al centre i a alguns altres per agafar forces per continuar realitzant-lo durant l’estiu i el curs vinent.

Imprimir
Anar a Notícies
 

 

 

© 2012 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats