FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Fes voluntariat a la Cursa solidària de la UAB per La Marató de TV3
Cursa de la UAB 2014 amb La Marató 10.11.2014 Voluntariat  -  Anima't a fer voluntariat a la Cursa Solidària de la UAB que se celebrarà el 14 de desembre amb l'objectiu de recollir fons per a La Marató de TV3, dedicada enguany a  lluitar contra les malalties del cor. L'organització treballa per augmentar l'aportació econòmica de les persones participants, que es preveu que sigui de vuit euros per inscripció.
 

Per tal d'organitzar l'esdeveniment solidari de suport a La Marató 2014 i a la seva causa, és necessari un gran grup de voluntariat per donar suport a l'organització de la Cursa. Pots fer-te voluntari o voluntària omplint el formulari. Ajudaràs a la preparació del material, distribució de dorsals o donaràs suport durant el circuit.
 
Aquest any, tant la cursa com la caminada de la UAB s'escurcen un quilòmetre . A més a més, s'hi podrà participar en  tres modalitats: la cursa que serà de 9 quilòmetres, la caminada de 5 i la cursa /caminada de mobilitat reduïda de 480 metres. Amb aquestes tres categories diferents es vol motivar la participació del màxim nombre de col·lectius i persones.
 
Després de l'èxit aconseguit en l'edició de l'any passat, en què es van aconseguir recollir entre 6.000 i 9.000 euros per a la investigació científica per a les malalties neurodegeneratives, el repte és superar les xifres de l'any passat tant pel que fa a recaptació econòmica com a participació (2.144 corredors i corredores i un grup de  més de 100 voluntaris i voluntàries).
 
Pots obtenir més informació sobre la cursa de la UAB i les inscripcions consultant la web, el facebook o el blog de l'esdeveniment.
Imprimir
Anar a Notícies
 

 

 

© 2014 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats