FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Tot a punt per a una nova edició del Nostrum '14 de la FAS
26.11.2014 Voluntariat  -  El pròxim dissabte 13 de desembre 2014 els voluntaris i voluntàries de tots els programes de la FAS tenen una cita amb el Nostrum. Una activitat de formació de voluntariat, pràctiums i becaris i becàries que pretén que totes les persones vinculades a la FAS es coneguin en un espai lúdic de formació per a compartir experiències i reforçar llaços.

La formació que reuneix el voluntariat, pràcticums i becaris de la FAS, el Nostrum, tindrà lloc el proper dissabte 13 de desembre. L'objectiu és generar un espai d'intercanvi d'experiències i de coneixença entre el voluntariat que participa en els diferents programes de la FAS.

L'Associació de Mestres Rosa Sensat acollirà el Nostrum que començarà puntualment a les 10.00 h amb l'arribada dels voluntaris i voluntàries, els pràcticums i els becaris i becàries. Per trencar el gel, s'estan preparant activitats de coneixença perquè les persones provinents de programes diferents puguin compartir la seva experiència en el voluntariat i conèixer millor la totalitat d'accions que es duen a terme des de la FAS.

Un cop acabades les primeres dinàmiques, es proposa que assisteixin a una de les quatre formacions que es faran de forma simultània. D'una banda, es realitzarà un taller d'Assertivitat i escolta activa a càrrec dels formadors Jonathan Araña i Nando Carnero que pretén reflexionar sobre com trobar la millor manera de dir allò que pensem i sentim. Per l'altra, s'impartirà un taller de campanyes dinamitzat per Júlia Betrian en què es plantejaran recursos útils a l'hora d'organitzar i planificar campanyes. David Villota s'encarregarà de dur a terme el Taller sobre Metodologies participatives i finalment, Eduard Sala realitzarà la formació "Com vius l'exclusió?", en què es farà una reflexió sobre les diferents maneres de viure l'exclusió.

A les 15.00 h, un cop finalitzades les formacions i gràcies al suport del grup de voluntariat Menja Just, tothom tindrà l'oportunitat de tastar el menjar que els voluntaris i voluntàries portaran. A més, es farà un concurs de plats en què es podrà participar en 5 categories diferents: truites, empanades, quiches, amanides i postres.

El Nostrum arribarà al seu final a les 16:30 quan s'extrauran les conclusions de la jornada i es valoraran les activitats realitzades. Ja està disponible el formulari per inscriure-s'shi. Escull el taller al qual vols assistir i fes-nos saber en quina categoria participaràs al concurs de plats.
Imprimir
Anar a Notícies
 

 

 

© 2014 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats