FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

El Departament de Benestar i Família dóna suport a 4 projectes de la FAS
23.10.2015 FAS  -  La promoció del voluntariat universitari, el programa de Justícia juvenil, el programa socioeducatiu CROMA i el PIUNE són les iniciatives de la Fundació que han rebut la subvenció econòmica de la Generalitat.

El Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, en el seu compromís amb el Tercer Sector, finança projectes i activitats d'entitats sense ànim de lucre per avançar cap a una societat més cohesionada.

El passat mes d'agost, va publicar la resolució definitiva de laconvocatòria ordinària de subvencions per a entitats 2015, a la qual va destinar gairebé 170 milions d'euros en total.

La Fundació Autònoma Solidària (FAS) ha obtingut una subvenció de més de 94.000€ en total per a 4 projectes que queden emmarcats en diferents línies d'acció: en la línia dels  "Programes i activitats d'integració social de persones estrangeres immigrades, sol·licitants d'asil i refugiades, i catalanes retornades", el "programa socioeducatiu CROMA" ha rebut finançament. En el marc dels "Programes per dur a terme projectes i activitats en l'àmbit de la joventut", el suport ha arribat a les activitats que desenvolupen els voluntaris i voluntàries de la FAS de "Justícia juvenil: voluntariat universitari en centres educatius". La línia de "Programes d'activitats i per a projectes de caràcter cívic, participació ciutadana i de promoció del voluntariat" dóna cabuda a les accions de promoció del voluntariat a la UAB previstes per als anys 2015 i 2016. Finalment, en la línia dels "Programes de suport de serveis socials", el Departament li ha concedit finançament al "PIUNE, servei d'atenció a la discapacitat". 
Imprimir
Anar a Notícies
 

 

 

© 2016 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats