FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

L’impacte i els protagonistes de la FAS, a la Memòria 2013-2014
16.03.2015 FAS  -  Publiquem la Memòria d'activitats de la FAS corresponent al curs 2013-2014. Enguany, hem volgut presentar les dades d'impacte de manera més visual a la vegada que hem donat veu a les persones protagonistes per a explicar millor què fem i com ho fem.

De manera atractiva, visual i sintètica, la Memòria d'activitats de la FAS 2013 – 2014 ofereix una fotografia que permet conèixer en profunditat l'interior de la FAS i reflecteix dos elements principals que determinen l'actuació de la Fundació: per un costat, l'impacte i l'abast de l'acció de la FAS i, per l'altre,  les persones protagonistes dels programes i accions, tant aquelles persones col·laboradores que els fan possible, com les beneficiàries que donen sentit a l'acció.
 
Així, el curs passat, un total de set programes socials van arribar a 3.216 persones. Les activitats de sensibilització dels grups de voluntariat van acostar-se a més de 3.000 persones de la comunitat universitària i quasi 300 es van formar als cursos de la FAS. La memòria no només recull les dades quantitatives, sinó també les qualitatives, expressades a través de la veu i els testimonis de les persones beneficiàries.  
 

El curs es va tancar amb satisfacció i amb gratitud cap a totes les persones i institucions que fan possible la tasca de la FAS i amb el repte de continuar treballant per una universitat socialment compromesa.
 

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif
El document ja és disponible en la versió en català, que es pot descarregar en aquest enllaç.
Més informació
Memòria 2013-2014 FAS (PDF: 2MB)
Imprimir
Anar a Notícies
 

 

 

© 2015 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats