FAS > Voluntariat

Promovem la participació activa dels estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona en diferents programes socials, de salut i de  cooperació per al desenvolupament.

22/06/15
Voluntariat
Menja Just demana col·laboració per a reduir el malbaratament alimentari al campus
El Manifest per a reduir el malbaratament alimentari a la UAB, elaborat pel grup d'acció Menja Just, ha arribat al Vicerector de Campus i Relacions Institucionals, Manel Sabés. Més de 800 persones han participat en les activitats dinamitzades pels voluntaris i voluntàries.
29/05/15
Voluntariat
"Els aliments sintetitzen cares dels problemes que tenim com a societat"
Menja Just va celebrar el passat 27 de maig una acció contra el malbaratament i una taula rodona que va incentivar a la reflexió de la problemàtica conjuntament amb l'Hortet, el Plat de Gràcia i l'Oficina de Medi Ambient.
29/05/15
Voluntariat
Jornada d'anellament d'aus a la UAB
L'Oficina de Medi Ambient (OMA) en coordinació amb el grup de voluntariat de Caixes Niu van organitzar una jornada per anellar les aus del campus de Bellaterra el passat dissabte 23 de maig. Un total de 16 persones van participar-hi.
22/05/15
Voluntariat
Les persones que fan possible la FAS es troben a l'Acte de Cloenda
Una representació de totes les persones que han fet possible la FAS aquest 2014 – 2015 es van trobar a l'acte de cloenda el passat dijous 21 de maig. L'acte va servir per fer balanç del curs i per compartir l'experiència, entre les 134 assistents, de tenir una vinculació amb la Fundació.
© 2015 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats