FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Les Beques Impuls obren la seva convocatòria pel curs 2016-17
21.11.2016 Discapacitat  -  La FAS, amb el suport del Consell Social de la UAB, obre el període de presentació de sol·licituds per accedir a les Beques Impuls 2016- 2017, adreçades a estudiants amb discapacitat en situació de dependència de la UAB i que tenen l'objectiu de facilitar-los l'accés a la universitat. El termini de presentació de la sol·licitud s'inicia el 21 de novembre i es tancarà el 9 de desembre.  

Les Beques Impuls són la línia pròpia d'ajuts econòmics de la Fundació Autònoma Solidària (FAS) que compten amb la col·laboració del Consell Social de la UABi que estan destinades a estudiants en situació de dependència de la UAB.

La beca pretén facilitar l'assistència personal i la mobilitat durant la jornada acadèmica a estudiants que, degut a la seva discapacitat, tinguin dificultats per fer ús dels transports col·lectius o requereixin suport per fer ús de transport  específics.

Per setè curs consecutiu, la FAS obre el període de presentació de sol·licituds per a les Beques Impuls. Enguany el període d'enviament del formulari de sol·licitud s'inicia el dilluns 18 de novembre i es tancarà el 9 de desembre a les 14.00 h. Caldrà presentar-lo normalitzat i amb la documentació complementària en paper i personalment al PIUNE.

Les Bases completes de la convocatòria i el Formulari de Sol·licitud es poden consular en aquest enllaç.
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2017 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats