FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

El 3 de desembre arriba el Nostrum de la FAS!
21.11.2016 Voluntariat  -  La trobada de voluntaris i voluntàries de la Fundació Autònoma Solidària es celebrarà el proper dissabte 3 de desembre a Barcelona. Al Nostrum es reuneixen totes les persones que fan possible la FAS en una jornada lúdica de coneixença i de formació.  

Dues vegades a l’any, voluntariat, becaris/àries i equip tècnic de la FAS es reuneixen en el Nostrum, una trobada formativa fora del Campus de la UAB. Participar-hi permet intercanviar, conèixer i fer néixer vincles; descobrir què és la FAS més enllà del programa amb el qual es col·labora; formar part d'un espai de reflexió i de formació pràctica per al voluntariat i fer créixer el compromís social.

Enguany, el Nostrum es celebrarà el dissabte 3 de desembre de 10.00 h a 15.00 h a l’Associació de Mestres Rosa Sensat. Per participar-hi, només cal inscriure’s en aquest formulari.

La jornada començarà amb un seguit d’activitats de benvinguda i coneixença que durarà la primera mitja hora.  Després, de 10.30 h a 13.30 h es posaran en marxa 4 tallers formatius.

1.       Caixa d'eines per la gestió de les emocions quan treballem amb persones. Amb Víctor Mateo. Permetrà conèixer de prop què són les emocions, per a què serveixen i com podem treballar amb elles per tal d'assolir els nostres objectius personals.

2.       Caixa d'eines per a la dinamització de grups. Amb Quico de l’Associació Cúrcuma. Com ens comuniquem? Tenim conflictes i dificultats que es van repetint i no aconseguim solucionar? Ens hem donat l’espai per identificar-les i treballar-les? Es partirà de les experiències i inquietuds entorn a la dinamització de grups i compartirem recursos teòrics i pràctics.

3.       Caixa d'eines per crear campanyes per a voluntariat activista!Amb Núria Loras i Yago Magallanes. Ens endinsarem en el món de la creativitat com a punt de partida  per a fer campanyes de comunicació i sensibilització dels nostres projectes.

4.       Caixa d'eines per descobrir les dinàmiques participatives. Amb David Villota. En aquest taller explorarem eines per posar en valor la diversitat que atresora la llavor de cada participant. També es mostrarà la importància de la consciència i la distribució del poder.

A la sortida dels tallers, ens disposarem a fer la fotografia de grup i el dinar col·laboratiu. La novetat d’aquest Nostrum és que farem un Mannequin Challenge entre tots els participants de la jornada. Finalment, es posarà punt i final a la jornada a les 15.00h, després d'haver extret les conclusions de la trobada.

Inscriu-t'hi i gaudeix de la jornada! I si formes part de les xarxes socials, pots compartir la teva experiència amb els hashtags #NOSTRUM #FAS #Voluntariat.
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2017 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats