FAS > Voluntariat

Promovem la participació activa dels estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona en diferents programes socials, de salut i de  cooperació per al desenvolupament.

16/06/17
Voluntariat
Com amb la mentoria sortir de presó pot ser més fàcil
El passat dimarts 30 de maig es va du a terme la darrera formació interna del Programa de Justícia de la FAS, sota el nom l’Experiència d'acompanyament post penitenciari. L’objectiu d’aquesta formació era donar l’oportunitat de conèixer el projecte De la Presó a la Comunitat més de prop centrant-se en la dimensió post penitenciaria a través de les visions de dues de les persones participants.
01/06/17
Voluntariat
59 nius, 264 ous i 198 pollets al Campus de la UAB
Fins a 5 espècies d'aus han criat a les caixes niu que l'OMA i el voluntariat de la FAS van col·locar al campus de la UAB el curs 2012-13 i de les quals es fa seguiment periòdic des d'aleshores. Durant els quatre anys, s’han comptabilitzat un total de 59 nius, 264 ous i 198 pollets que han crescut en les 25 caixes que hi ha repartides pel campus.
25/05/17
Voluntariat
Una cloenda per compartir experiències de l’acció social de la UAB
Participants dels diferents programes de la Fundació Autònoma Solidària valoren la feina feta durant el curs en un acte conduït pel periodista Jordi Llompart.
18/05/17
Voluntariat
Més de 400 infants del programa CROMA visiten la UAB!
Els participants del programa socioeducatiu CROMA han visitat el campus i han realitzat activitats amb professors universitaris i voluntariat de la FAS d’àmbits molt diversos: tecnologia, ciència, dret, gènere, art...
© 2017 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats