L'enllaç 20 (desembre de 2003)

Nova etapa de L'Enllaç

 

En aquest número
us recomanem...

Un túnel des de casa al campus
Posa al dia el teu Windows!
La ETSE ja disposa de xarxa sense fils

   

El Servei d’Informàtica està de canvis. Canvis que la direcció de la Universitat impulsa amb la finalitat de satisfer millor les necessitats informàtiques dels membres de la comunitat universitària. El guió d’aquests canvis és el pla de sistemes que el Consell de Govern va aprovar el passat 31 d’octubre.

Els canvis arriben també a L’Enllaç. A partir de la propera edició, la revista del Servei d’Informàtica serà, més que mai, un Enllaç als nous continguts de la web del Servei: informació, formularis de petició, instruccions, consells, dades d’ús i de rendiment i novetats sobre els serveis i sistemes informàtics.

L’objectiu és facilitar-vos la informació que us cal perquè traieu més profit dels serveis i sistemes informàtics que la universitat posa al vostre abast. Això implicarà canvis en el format, en el contingut i, possiblement, també en la periodicitat de L’Enllaç.

El nou Enllaç serà un missatge de correu amb comentaris breus que introduiran els enllaços a la web del Servei. D’aquesta manera, les pàgines publicades seran disponibles tan pels seus lectors com per altres persones que consultin la web. En definitiva, es tracta de millorar la web per convertir-la en un recurs d’informació i suport per tots els usuaris i de convertir-lo en un mecanisme de difusió de les novetats de la web que, a l’hora, són les novetats del Servei d’Informàtica.

Esperem que els qui sou lectors habituals de la nostra revista ho continueu sent i que el nou Enllaç us resulti tan o més interessant i útil que l’actual. Confiem que en cas contrari ens ho fareu saber.

 
   
 

Sumari

Actualitat UAB

Els números canten

Ho sabíeu?

Informàtica al Campus

Programari en català

Humor

Notes de societat

Cartes a l'Enllaç

El desenllaç

 

 

Articles més llegits a L'enllaç nº 19:

1. Trucs d'Internet

2. Qui recorda la pissarra?

3. Google a la vista!

4. Català by default

 

 

Glossari

Hemeroteca de L'enllaç

Els qui hem fet L'enllaç nº 20