Biblioteques UAB Homepage de la biblioteca

OpacPrestecBiblioteques UABHomepageCD-ROMInternet

Exposició bibliogràfica sobre...

Conferència Internacional d'Economia Ecològica: 1987 (ara fa 10 anys)

 

Entre el 26 i el 29 de setembre de 1987, el Departament d'Economia i Història Econòmica de la Universitat Autònoma de Barcelona va organitzar una conferència internacional sobre Economia ecològica, on es va fundar la International Society for Ecological Economics.

Aquest llistat és un recull d'algunes de les obres sobre economia ecològica, consultables a la Biblioteca de Ciències Socials i seleccionades amb l'assessorament del professor Joan Martínez Alier.

 

-Podeu fer la cerca de temes relacionats dins el catàleg informatitzat de les biblioteques de la UAB http://www.babel.uab.es, tot seleccionant del desplegable el camp que us interessi. Alguns termes de cerca poden ser:

Per matèries:

desenvolupament econòmic-aspectes ambientals
desenvolupament sostenible
ecologia-aspectes econòmics
economia de l'energia
medi ambient-aspectes econòmics
recursos naturals

Per topogràfic:

E17.8

Us recordem que podeu consultar també el Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (http://www.cbuc.es/ccuc).

 

-Trobareu els títols de bases de dades disponibles a la UAB a la pàgina web http://www.bib.uab.es en diversos llistats: alfabètic, per matèries i pels diferents accessos. Alguns títols d'interès poden ser: CSIC, Abi-Inform, etc.

 

-A través de l'Internet es pot accedir a informació sobre economia ecològica a les adreces:

http://csf.colorado.edu
http://kabir.cbl.cees.edu/ISEE/ISEEhome.html

Podeu trobar més informació a partir de cercadors generals (Google, Yahoo, Altavista...) o bé a partir de la selecció de recursos temàtics del Servei de Biblioteques (http://www.bib.uab.es).


Consulteu el llistat bibliogràfic amb les obres sobre Conferència Internacional d'Economia Ecològica: 1987 (ara fa 10 anys), que podeu trobar a la Biblioteca de Ciències Socials.

 

Recordeu que podeu consultar les exposicions bibliogràfiques realitzades per la Biblioteca de Ciències Socials des de la pàgina principal del Servei de Biblioteques (http://www.bib.uab.es).



Per informació i assessorament sobre el funcionament del catàleg i les bases de dades, adreceu-vos al Taulell de Referència i Informació Bibliogràfica, o apunteu-vos als cursos que organitzem.


Pàgina preparada per la Biblioteca de Ciències Socials
Informació tancada el 23 de setembre de 1997.
Podeu fer comentaris.