Biblioteques UAB Homepage de la biblioteca

OpacPrestecBiblioteques UABHomepageCD-ROMInternet

Exposició bibliogràfica sobre...

Genètica i reproducció humana:aspectes legals i ètics

 

Aquest llistat és un recull de les obres sobre genètica i reproducció humana: aspectes legals i ètics, consultables a la Biblioteca de Ciències Socials.

 

-Podeu fer la cerca de temes relacionats dins el catàleg informatitzat de les biblioteques de la UAB http://www.babel.uab.es, tot seleccionant del desplegable el camp que us interessi. Alguns termes de cerca poden ser:

Per matèries:

reproducció humana
inseminació artificial humana
genètica humana

Us recordem que podeu consultar també el Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (http://www.cbuc.es/ccuc).

 

-Trobareu els títols de bases de dades disponibles a la UAB a la pàgina web http://www.bib.uab.es en diversos llistats: alfabètic, per matèries i pels diferents accessos.  Alguns títols d'interès poden ser: CSIC, Medline, Derwent, Life sciences collection, etc.

 

Consulteu el llistat bibliogràfic sobre les obres que tracten dels aspectes legals i ètics de la genètica i reproducció humana que podeu trobar a la Biblioteca de Ciències Socials.

 

Recordeu que podeu consultar les exposicions bibliogràfiques realitzades per la Biblioteca de Ciències Socials des de la pàgina principal del Servei de Biblioteques (http://www.bib.uab.es).



Per informació i assessorament sobre el funcionament del catàleg i les bases de dades, adreceu-vos al Taulell de Referència i Informació Bibliogràfica, o apunteu-vos als cursos que organitzem.

 


Pàgina preparada per la Biblioteca de Ciències Socials
Informació tancada el 7 de maig de 1997.
Podeu fer comentaris.